Magasinet M!

10 geniale druk-gadgets

Vi har samlet 10 uundværlige drukrelaterede gadgets, som enhver mand burde eje.

10 geniale druk-gadgets

Fjernstyret "jeg-henter-lige-en-øl-til-dig"-køretøj

Dette køretøj kan klare al terræn (okay, næsten da). Hvis du ligger i poolen en dag og er tørstig, kan du blot styre din nye bedste ven hen til dig. For den flyder også. Alt, du skal gøre, er at have fyldt den med de fire øl, der er plads til, og så er det ellers bare at bruge dine bedste styreegenskaber og navigere den hen til dig i klorbassinet. 

Kan købes for 660,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Drikkeslips

Flaskeslipset. Dette er den perfekte gadget til dig, der bliver nødt til at dulme nerverne inden en jobsamtale eller vigtigt møde, men gerne vil gøre det yderst diskret. Eller til dig, der blot hader at rejse dig for at hente vand.

Slipset fungerer ganske simpelt; du fylder det blot med den væske, du gerne vil drikke, og så er det ellers bare at stikke slipset i munden og suge til. Og nej, det er ikke underligt - undertegnede har det med at putte alt i munden (ej okay, næsten alt).

Kan købes for 170,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Fjernstyret øl-køleboks

Når du sidder på din terrasse og drikker en kold brew, er det værste at skulle rejse sig op for at hente en ny i køleskabet. Ligeledes kan det være enormt belastende også at række en øl til din ven, der har placeret sig i lænestolen et par meter væk.

Det problem kan du komme til livs med denne fjernstyret køleboks, som kan rumme op til 6 flasker/dåser. Så er det bare at styre den hen til vennen, så han selv kan snuppe sin øl. På den måde undgår du ligeledes unødig overanstrengelse. 

Kan købes for ca. 1.300,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Pool Beer Pong Deluxe

Kan du godt lide en tur i poolen? Tjek! Kan du godt lide bajere? Tjek! Kan du godt lide en god konkurrence? Tjek! 

Her får du alle delene på en gang. Hiv din bedste kammersjuk med i poolen, og få et par langhårede til at hælde øllen op. I er ikke langt fra jeres yndlingsdisciplin. 

Kan købes for 399,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Ølbowling-sæt

Den gode klassiker er tilbage, og hvis du ikke allerede ejer udstyret, kan du godt se at komme igang. Ølbowling kræver næsten ingenting, og der er garanti for masser af timers morskab.

Drop kongespil og stangtennis! Det er for gamle mennesker.

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Dobbelt Mobilt Fadølsanlæg

Det dobbelt mobile fadølsanlæg er intet mindre end genialt! Ikke nok med at du får trænet dine rygmuskler, så får du og dine kammerater også lov at sluge hele seks liter øl. 

Vi kan faktisk ikke se, hvordan vennegruppen skal kunne klare sig igennem sommeren uden at have sådan en tank med på turné.

Kan købes for 339,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Øloplukker til cyklen

For dig, der nyder at tage på cykelferie eller blot stopper ind ved den nærmeste 7/11 på vej hjem fra arbejde for at "tanke", er dette her sagen. Du monterer blot oplukkeren under sadlen, og vupti; så har du aldrig problemer med at få åbnet din Hof.

Kan købes for 290,- lige her  

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Golf-ølle-kølle

Du har nok i at slæbe dine køller, når du er på golfbanen med vennerne, så en hel køleboks med bajere eller booze er virkelig til besvær. Men med denne kølle kan du slå to fluer med et smæk. Fyld dit sprut i køllen, og placer den sammen med dine andre køller. Vi lover ikke, at den hjælper på dit handicap, men den gør i hvert fald på din brandert.

Kan købes for 600,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

Intoxicase mobilcover

Næste gang, du skal ud og købe et nyt iPhone-cover, så er Intoxicase sagen. Coveret er både stilfuldt og enormt nyttigt. For med den indbyggede oplukker bliver din popularitet ikke mindre blandt dine venner, som altid vil spørge dig, om du kan åbne deres bajer, når I sidder på kirkegården med en pose og bogstaveligt talt drikker gravøl (hvad, gør I aldrig det?).

Kan købes for 40,- lige her

ANNONCE
10 geniale druk-gadgets

BongZilla

Hvem gider at drikke en ølbong alene? BongZilla leverer hele seks slanger, så du sammen med fem andre venner kan sluge den magiske drik i en snuptag. Der kan ovenikøbet være 12 øl i tragten, hvilket jo giver hele to øl per mand!

Toppen af BongZilla er i to meters højde, og bunden kan fyldes med vand så den ikke vælter undervejs. 

Kan købes for 699,- lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE