Magasinet M!

Om M!

Hop med på nyhedsbrevet

- Vær blandt de første til at vide når vi laver nye tiltag og events 

- Få de bedste artikler direkte i indbakken

 

*  Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    Postnummer:
    By:
    Mobil:
 

 

Tilmeld vores Nyhedsbrev, og vær først til det hele - konkurrencer, brugertilbud og meget mere.


Om M!

M! er Danmarks største livsstilsmagasin for mænd og har været det uafbrudt, siden det første nummer kom på gaden i oktober 1997. Læserne er primært mænd i alderen fra 15 til 34 år, bosat over hele Danmark.

M! skriver om alle de ting, der interesserer danske mænd med den indre drengerøv i behold - og vi gør det altid fængende og underholdende. Her er sjove, brugbare artikler om sex & samliv, alt om den nyeste mode, spændende kriminalhistorier, underholdende portrætter af kendte mænd fra Kurt Thorsen til Diego Maradona, de fedeste biler, grundige tests af de nyeste gadgets samt anmeldelser af musik, film, spil og websites - selvfølgelig alt sammen pakket ind i masser af smukke babes.

 

Magasinet M!

M! udkom som fysisk magasin fra 1997 - 2015.

M!'s forsidepiger er blevet en institution herhjemme. Så forskellige piger som badminton-verdensmesteren Camilla Martin, tv-værten Annette Heick, kunstskøjteløberen Mikkeline Kierkegaard og topmodellen Heidi Albertsen har optrådt i bladet. Et andet kæmpe hit var M!s Forsidejagt, som hvert år lod hundredevis af helt almindelige danske piger konkurrere om at komme på forsiden af M!.

 

I dag udkommer M! dagligt på mmm.dk .

M! er altid SJOVT, SEXET og BRUGBART - og under de overskrifter vil vi også i fremtiden lave det magasin, der henvender sig til de fleste mænd i Danmark.