Magasinet M!

Blizzard sender 30 millioner efter ESL og Dreamhack, for at kickstarte Warcraft 3: Reforged e-sport

Vær med fra start?

Warcraft 3: Reforged blev annonceret i 2018, men har ladet vente på sig, oprindeligt skulle det være lanceret i slutningen af 2019, men blev i sidste øjeblik rykket til 29. januar 2020 - en dato der nu er bekræftet fra Blizzards side. 

Reforged er et komplet makeover til det elskede RTS-spil fra 2003, der siden affødte DOTA og hele MOBA-genren. 

Når Warcraft 3 nu vender tilbage, vil det selvfølgelig trække en del nostalgiske gamere tilbage og i samme ombæring introducere sig selv, for en ny generation af gamere, hvilket er lækkert nok i sig selv. 

Men nu har Blizzard også annonceret, at de går i samarbejde med ESL, om at afvikle en e-sports turnering. 

30 millioner i turneringer. 

Blizzard har afsat 4.6 millioner dollars (30 millioner kroner) til nye ESL Pro Tours for både Starcraft II og Warcraft III: Reforged over de næste tre år. 

ESL har haft kæmpe succes med deres CS:GO turneringer, og Blizzards to spil er de næste der skal prøves kræfter med. 

Her er der altså mulighed, for at være med helt fra start, i kampen om at blive en del af de næste professionelle e-atleter, med tanke på, at Warcraft først udkommer den 29. januar 2020. 

Warcraft III: Reforged turneringen kommer til at bestå af en ESL konkurrence og tre DreamHack turneringer, der kulminerer i et mesterskab senere i 2020, ud over ESL Pro Tours, vil der også blive afholdt åbne ESL Cups for den bredere kreds af "amatører" i e-sportsmiljøet. 

ANNONCE
Warcraft 3: Reforged Gameplay
Del

Seneste nyt