Magasinet M!

Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager

Hun er blevet kåret, som Miss Paradise og fortæller bl.a. om, hvad hun ikke har tænkt sig at dele med hele Danmark og om sin store cirkusdrøm!

Vil du have eksklusive billedserier i inboxen?

Tilmeld dig her, og få babes i postkassen
Navn
E-mail
Postnummer


Hvis du er en af dem, som sidder klistret foran fjernsynet når Paradise Hotel ruller over skærmen, så ved du helt sikkert godt, hvem denne søde 19-årige brunette er. Elina er deltager ved dette års Paradise Hotel, sammen med Katrine og Nadja, og blev igår kåret som Miss Paradise. Og det er mere end velfortjent!

Vi inviterede Elina til Godsbanen i Århus, hvor vi havde lejet en 1300m2 uisoleret multihal. Og det var koldt. Helt præcist 3 grader. Elina tog det heldigvis i stiv arm, og det kom der ret fede billeder ud af. Se den lækre billedserie af Miss Paradise og læs det eksklusive interview.

Navn: Elina Ea Dahl 

Alder: 19 år

Beskæftigelse: Barista

Civilstatus: Single

Instagram: elinaea

ANNONCE

Hej Elina! Hvordan var shootet - har du fået varmen?

Det var rigtig sjovt og anderledes. Det er altid spændende at få skudt nye billeder!

Hvad synes du selv om billederne?

Det var sjovt at få lov at tage billeder til M!. Jeg synes ikke, at jeg er særlig fotogen for at være ærlig, men billederne er blevet super fine.

Fortæl os, hvorfor du meldte dig til Paradise Hotel?

Jeg meldte mig jo selvfølgelig til for at vinde. Jeg har altid været en meget spontan person. Hvis jeg får en eller anden idé, og kan mærke, at jeg gerne vil prøve det, så gør jeg det bare. Uden egentlig at tænke særlig meget over det.

Det var faktisk det samme med Paradise Hotel. Jeg sad en dag på mit arbejde og kedede mig utroligt meget. Jeg kunne mærke, at der skulle ske noget nyt i mit liv.

Så så jeg opslaget på Facebook med, at de søgte nye deltagere, så sendte jeg en mail for sjov. Og så ringede de til mig og jeg tænkte bare “What?”. Og så gik det egentlig bare mega stærkt. Det var egentlig bare min tilgang til livet “Hvorfor ikke?”. Hvis jeg kunne vinde en halv million, hvorfor ikke?

ANNONCE

"Jeg var så nervøs, da jeg skulle fortælle min far det"

Hvad sagde din omgangskreds til, at du meldte dig til Paradise?

Mine forældre var utroligt støttende. Det har de altid været. De har altid givet mig lang snor på mine projekter. Jeg kunne huske, at jeg skulle fortælle det til min far i fitnesscenteret, og jeg var mega nervøs! Jeg forestillede mig, at han med Paradise ville sige “Ej, det skal du fandme ikke! det er sådan noget, hvor de udstiller sig selv!”, og bla bla. Men så da jeg fortalte ham det, så sagde han bare: “Nå, det lyder fedt”. Og så trænede vi bare videre. Det tog han meget cool!

Jeg er typen, som bare gør ting, og så spørger om lov bagefter. Sådan har jeg det også med mine forældre. Det plejer altid at gå godt heldigvis!

Hvad laver du for tiden, efter du er kommet hjem fra Mexico?

Lige nu arbejder jeg som barista på Baresso. Det er egentlig det, der sker efter vi er kommet hjem fra hotellet. Og så er jeg flyttet til Århus fra Svendborg. Jeg har snart boet i hele Danmark, synes jeg! København, Svendborg, Sønderjylland - og nu står Århus for skud!

Der følger jo meget opmærksomhed med, hvordan har du det med dét?

Det er meget overvældende med al den opmærksomhed, som jeg har fået. Indtil videre er det meste positivt, så det er jeg rigtig glad for.

Og med hensyn til opmærksomhed, så har du jo fået en del på Bros instagram. Du fortæller, at du er single, men Bro delte et billede af dig og ham selv, hvor han kysser dig på kinden og alle kommentarerne lyder "Er i kærester?". Så, hvad siger du til det?

Ingen kommentarer til det med Bro. Vi har det rigtig godt med hinanden. Mere kan jeg ikke sige.

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner

Du har jo vundet Miss Paradise 2018. Tillykke med det! Havde du regnet med det?

Tak!

For at være helt ærlig, så havde jeg faktisk ønsket, at jeg ville komme ind på hotellet efter Miss Paradise-konkurrencen. Der er mange, som nærmest ser Miss Paradise som noget, der er lige så vigtigt som er vinde hele Paradise-konkurrencen - og det var det ikke for mig. Det var en super fed konkurrence, men ikke noget, jeg egentlig havde håbet på.

Hvordan var oplevelsen med Paradise?

Jeg har fået den vildeste oplevelse på hotellet. Jeg ved, der er mange, der går fra konkurrencen med en skidt oplevelse - men jeg føler egentlig, at jeg har fået det bedste ud af det hele!

Hvilken paradise-type vil du definere dig selv som?

Jamen, jeg har faktisk tit fået at vide, at jeg slet ikke er en Paradise-type! Og det vil jeg egentlig også selv sige, er rigtigt nok. Jeg var meget overrasket over, at de ville have én som mig med, faktisk! Jeg ser ikke mig selv som Paradise-material, og det var egentlig også derfor, det var ret sjovt at få lov til at være med! Jeg elsker at feste, men det er ikke noget, jeg gør hver weekend og drikker mig herrestiv.

Du blev ikke til en type på hotellet så?

Det blev jeg sikkert! Men jeg ved ikke helt, hvad jeg selve ville kalde den. Jeg var meget fokuseret på at holde fast i mig selv under hele oplevelsen. Jeg var bare mig selv. Det var jeg rigtig glad for at jeg kunne, da der var ret mange derinde, der mistede sig selv til spillet. 

ANNONCE

"Jeg havde klare regler for mig selv inden jeg tog afsted"

Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner

Har tingene forandret sig, siden du er kommet tilbage til Danmark?

Det har været mærkeligt at komme hjem. Det var vildt svært i starten. Man kommer jo nede fra paradis, så at sige, hvor du har været i lang tid. Man kommer fra en hverdag, man hurtigt vænner sig til. En så fantastisk hverdag, hvor det normale hverdagsliv er utroligt svær at falde til ro på igen. Jeg savner det hver dag.

Hvad er dit forhold til sex på Paradise?

Jeg har ikke noget imod, hvis andre vil have sex på hotellet, men jeg havde meget klare regler for mig selv, inden jeg tog afsted. En af dem var, at jeg ikke ville have sex på hotellet. Én ting er, at det ligger på nettet for evigt - en anden ting er, at sex for mig er noget intimt, som jeg heller ikke har lyst til at dele med hele Danmark. Men jeg har heller ikke den store aversion imod det - hvis folk har lyst til det, så giv den gas.

Hvad var din vildeste oplevelse med Paradise?

Bare én ting? Haha. Jeg ved ikke hvad den vildeste oplevelse var, men den bedste oplevelse var egentlig inden, vi tjekkede ind på hotellet. Der boede jeg på et hotel, hvor vi tog til en krokodillepark - og her så jeg en baby-krokodille! Det var så fed en oplevelse. Og så allerede inden Paradise! Men i forhold til selve hotellet er det svært at tage nogle konkrete eksempler, men generelt bare hele oplevelsen. Det er så langt fra, hvad man er vant til i hverdagen. Oplevelser som disse søger jeg i livet!

Nu sagde du, at Paradise var en spontan idé - har du tænkt dig at bruge kendis-profilen til noget efter Paradise?

Nej, jeg har ikke nogen drøm om at være kendis eller en kendt person i reality. Jeg ved, der er mange, som går meget op i den branche og går meget op i deres følgere. Det har jeg ikke rigtig tænkt på - jeg tager det, som det kommer. Jeg meldte mig bare spontant til, og så tog vi den derfra!

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner

"Det kræver hele dit liv, hvis du vil leve af det - og det var min drøm inden Paradise"

Har du overvejet det igen, efter du er kommet hjem?

Jeg har ikke rigtig tænkt på mulighederne andet end at det er meget fedt og måske kan åbne nogle muligheder - at det måske kan åbne op for flere spontane oplevelser, som man normalvis ellers ikke ville kunne få! Det vil jeg super gerne. Der vil jeg presse citronen til det sidste! En anden ting er også, at jeg er en idiot til sociale medier, haha. Min Instagram-profil er noget lort! Jeg har haft min lillesøster til at hjælpe mig med det der Instagram, så hun styrer lidt mine billeder. Jeg tænker lidt, at hvis folk vil følge med, så fortjener de også noget ordentligt indhold.

Hvad er ordentligt indhold?

Noget humor, nogle kvali-billeder. Alt man poster ofte. Lidt af hvert.

Hvad brænder du for i hverdagen?

Inden Paradise gik jeg rigtig meget op i cirkus! Det har været en rigtig stor del af mit liv. Det gør jeg ikke så meget mere, men inden Paradise var min helt store drøm at være en cirkusartist! En der tager rundt og optræder med shows!

Hvad skulle du optræde med?

Aerial Silks.

.. en gang til?

Aerial Silks! Det er sådan et langt stykke stof, som hænger fra loftet. Så kravler man op i den og laver lidt forskellige tricks. Det er jeg ret god til, men nu er det bare en hobby. Det kræver hele dit liv, hvis du vil leve af det. Så skal du sætte alt af til det. Jeg savner det ret meget. Jeg har gået på flere cirkushøjskoler førhen og det har bare lært mig meget i livet. 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner

Du har tidligere været med i Miss Danmark - og nu har du vundet Miss Paradise. Hvordan går man fra det ene til det andet? Er der forskel?

Nu vil jeg helst ikke så meget ind på det med Miss Danmark, da det er lidt et overstået kapitel for mig. Jeg var med i 2016. Det er jo lidt den forskel, at Miss Danmark-konkurrencen måske ikke ønsker at blive associeret med Paradise Hotel. At der er en forskel i, hvordan man opfatter sit image og kvindeidealet. For mig er der egentlig ikke den store forskel - I Miss Danmark skal man hvile i sig selv, være selvsikker og glad for sin krop. Det er jo lidt den samme tankegang som i Miss Paradise. Der gik jeg jo også rundt i bikini, og var stolt af mit udseende. Jeg kan ikke se den store forskel, andet end at Miss Danmark har nogle værdier, de vægter højt - og det er super fint. Men det er Miss Paradise også! Miss Danmark kan måske se Paradise og Miss Paradise lidt mere som en badboy i branchen, hvor jeg mener ikke noget ondt med nogle af delene - kun ren kærlighed til både Miss Danmark og Paradise!

Hvordan skal den rigtigste Mister Paradise se ud for dig?

Han skal have et glimt i øjet. Han må gerne være lidt veltrænet. Og ellers bare charme, charme, charme!

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner

Var der nogen af Paradise-fyrene, der sagde dig noget?

Jeg var faktisk en lille smule skuffet, haha! Jeg synes, de alle sammen var charmerende og rare, men der var ikke nogen, som rigtig sagde mig noget. Jeg lærte dem jo at kende, og så var det fedt at omgås dem. På en måde var det fedt ikke at være tiltrukket af nogen af dem - jeg magtede sgu ikke at have alt det kærlighedshalløj på tv. Jeg ville gerne bare fokusere på spillet og på at komme så langt som muligt.

Var det ellers svært ikke at falde for nogen i stemningen, når nu omgivelserne er lidt som en romantisk bryllupsrejse?

Jeg tror helt klart, man blev hurtigere glad og knyttet til folk - også fordi man var sammen 24/7 og folk bliver lidt småforelskede under de smukke, eksotiske forhold. Det går ret stærkt!

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner

Hvad ved de fleste ikke om dig?

Jeg har været igennem virkelig mange faser i mit liv! Jeg har været lidt hippie, lidt emo og så har jeg haft grønt hår, pink hår - eller iført med tøj med store nitter og lagt sort eyeliner på. Alle mulige forskellige personaer. Jeg har haft mange skøre, sjove faser! Jeg ved faktisk ikke, hvorfor. Jeg har bare haft lyst til det. Jeg har altid været lidt ligeglad med, hvad folk tænkte om mig - også selvom jeg opførte mig totalt unormalt. Jeg skulle gøre noget skørt!

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Mine øjne, tror jeg! Jeg synes, at øjne siger meget om en person. 

ANNONCE

"Jeg var faktisk en smule skuffet over drengene"

Foto: Christian Grüner - Elina er Månedens Crush: Jeg er ikke den typiske Paradise deltager Foto: Christian Grüner
Medvirkende

Model: Elina Ea Dahl

Lokation: Godsbanen, Århus

Fotograf: Christian Grüner // Hjemmeside: Photography by Christian Grüner // Instagram: christiangruner // Facebook: Photography by christiangruner.com

Koordinator: Simone Klindt

Interviewer: Rasmus Krarup Jensen

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce