Magasinet M!

Finaleafsnittet af The Mandalorian scorer 100% på Rotten Tomatoes

Gode ting i vente?

Ovenpå en sløj afslutning på Star Wars-sagaen, er det forfriskende, at høre gennemførte gode nyheder fra den fjerne galakse. De nyheder kommer selvfølgelig i form af Disney+ serien 'The Mandalorian' - der stadig ikke er tilgængelig herhjemme...

Den western-inspirerede gunslinger-serie, der fortælles i det elskede univers, er lige siden første afsnit blevet lovprist af anmeldere og seere verden over, og igennem 8 afsnit, har den fastholdt de tilgængelige seere, unde undtagelse. 

Selv alle de steder i verden, hvor serien ikke er lovligt tilgængelig, har "baby Yoda" gået sin sejrsgang i memes og merchandise, og det er lidt af en bedrift. 

Et par dage efter premieren på finaleafsnittet af seriens første sæson, holder den på en ret god rating: En 100% fresh score på Rotten Tomatoes!

Rotten Tomatoes scoren baseres på indsamlede anmeldelser fra dedikerede kritikere verden over, og alle lovpriser afsnittet. 

Anmelderen Brandon Davis fra ComicBook.com, der er kendt for at være særdeles kritisk overfor nye kapitler i eksisterende franchises, skriver om afsnittet:

"Det hele er så imponerende udført, og det resulterer i det bedste Star Wars indhold i årevis. The Mandalorians fremførelse af historien er så mesterlig, at hver eneste velafstemte actionsekvens, fremstår niveauer over branchens standard. "

The Mandalorian findes på Disney+, som her i Europa indtil videre kun er tilgængelig i Holland. Disney har endnu ikke offentliggjort en premieredato i Danmark. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt