Magasinet M!

Fragttoget i Call of Duty Warzone er en fantastisk ny tilføjelse

All aboard the freight train!

Traileren for femte sæson af det populære Call of Duty: Warzone, gjorde det klart for spillere, at det tidligere lukkede Verdansk Stadium, nu er open for business, men der er skat andre spændende tilføjelser til Battle Royale-spillet. 

Så mens du vil opleve, at et massivt antal spillere slipper deres faldskærm over Stadium, er der andre nye steder at udforske - det har Activision afsløret i en pressemeddelelse. 

ANNONCE
Fragttoget i Call of Duty Warzone er en fantastisk ny tilføjelse

Stadium er en kæmpe tilføjelse til kortet, og i traileren var det den nye gruppe af Operators - The Shadow Company, der annoncerede deres ankomst, ved at blæse hul i taget på det tidligere lukkede stadion. Foruden det umiddelbare stadion-areal, byder dette område også på en stor parkeringskælder og et lobbyområde, der udgør gode steder at holde stand. 

ANNONCE
Fragttoget i Call of Duty Warzone er en fantastisk ny tilføjelse

Togstationen er også åben

Verdansk Train Station er en anden bygning, der nu er blevet åben for spillere. Stedet er forholdsvist stort, og giver et helt nyt taktisk overblik over den del af kortet. 

Den sjoveste tilføjelse, kommer i forlængelse af den åbnede togstation: Toget. 

Ikke blot et loot train

Folk gættede på, at toget - som havde en lille cameo i den seneste trailer, ville være et event der minder om supply-choppers, men det er mere af det. 

Gennem en runde i Verdansk, bevæger toget sig igennem kortet, med forholdsvis lav fart - og det gør det muligt for spillere at gå ombord på toget, og enten gennemsøge det for de mange gode varer det bærer med sig - eller stille og roligt gøre det af med alle de andre teams, der forsøger at komme ombord.

Se en video af toget i aktion her:

ANNONCE
Verdansk Season 5 locations - Fragttoget i Call of Duty Warzone er en fantastisk ny tilføjelse Verdansk Season 5 locations
Del

Seneste nyt

Annonce