Magasinet M!

Kærestepar kunne ikke blive gravid - det viste sig, de havde dyrket analsex i 4 år

Waiit.... what?

Et kinesisk par i 20'erne kunne forstå, hvorfor de ikke kunne blive gravide.

De havde prøvet i fire år uden held og var simpelthen løbet tør for flere muligheder. De besluttede sig derfor at tage til lægen for at finde ud af, om der var noget galt med enten kvinden eller manden.

De fik sig noget af en overraskelse - eller nok nærmere lægen, som kunne konstatere ud fra deres beskrivelser, at de havde forsøgt at lave et barn i fire år ved at dyrke analsex. 

Analsex. 

Den lader vi lige hænge lidt.

.

.

.

.

Jep, den er god nok. De havde taget fejl af kvindens anatomi, og selvom kvinden normalt havde ret store smerter, når de dyrkede sex, så troede lægen måske, at hun led af et gynækologisk problem. Men det fandt hun hurtigt ud af ikke var problemet, da de beskrev deres normale 'hyggestund'. 

"De manglede simpelthen viden om, hvordan forplantning foregår. Og det er ikke ualmindeligt, at folk har misforstået visse ting, men denne er alligevel ret ekstrem."

- fortæller doktor Liu, som fik løst parrets helt store mysterium. 

Hun gav dem en sex-instruktionsbog, som tydeligvis faldt på et tørt sted, og nu er det tilsyneladende lykkedes at ramme plet - de venter nu deres første barn.

CNN lavede tidligere en reportage om, at seksualundervisning ikke er udbredt i Kina - hvilket har ledt til, at 22 procent af teenagerne ikke aner noget om sex. 

Men alligevel.

wow.

ANNONCE
Kærestepar kunne ikke blive gravid - det viste sig, de havde dyrket analsex i 4 år
Del

Seneste nyt

Annonce