Magasinet M!

Kommende sextrends i 2019: High-tech legetøj og den grønne bølge

"Jeg er overbevist om, at The CockCam, som er en penisring med indbygget kamera, bliver en kæmpe succes"Ligesom med alt andet, er der også trends indenfor sex. Og sexlegetøj.

Folks præferencer skifter i takt med nye produkters fremkomst, og den erotiske webshop Sinful er netop vendt hjem fra verdens største B2B sexlegetøjsmesse Erofame, hvor de har kigget nærmere på, hvilke tendenser der er for 2019.

High-tech legetøj

De udstillede produkter på messen gav et indblik i, hvordan forskellige tendenser kommer til at dominere det næste års tid. Der var både produkter til ham, til hende og til parret, der sammen har lyst til at udforske nye ting, så der skulle gerne være noget for enhver smag.

Noget, der ikke var til at komme udenom på messen, var high-tech sexlegetøj. Der var særligt stor fokus på, hvordan legetøjet kan bruges med flere forskellige interaktive løsninger, såsom KIIROo Titan Feel Pornstars, der virker ved hjælp af virtual reality, eller TheCockCam, der gør optagelsen af hjemmevideoer fra soveværelset tilgængelige gennem en sikker app. Vi skal altså til at have meget mere teknik med ind i soveværelset, og hvis du forhåbningsfuldt tror, det betyder et endnu større fjernsyn, så tager du fejl. 

”Det er efterhånden ikke nyt at støde på high-tech produkter bl.a. med VR funktioner mv. i industrien, og det er ret sjovt at se, hvordan tech-verdenen også er med til at forme sexlegetøjs industrien. Jeg er overbevist om at The CockCam, som er en penisring med indbygget kamera, bliver en kæmpe succes, idet den er med til at gøre oplevelsen med produktet meget personligt," fortæller Mathilde Mackowski, der er medejer af Sinful. 

ANNONCE

Go green - også i soveværelset

En af de helt store tendenser ses fra det skandinaviske øko-brand, Kaerlig, der blandt andet har udviklet en svanemærket glidecreme. Spørger man Mathilde Mackowski, er hun ikke overrasket over at den grønne bølge også vinder frem inden for legetøj til voksne.

“Vi har i de sidste par år oplevet et generelt samfundsfokus på økologi og bionedbrydelige produkter, og oftest ser vi, at disse tendenser afspejler sig i erotik-verdenen også. Det er en branche i rivende udvikling, og som hurtigt skaber produkter som kunderne efterspørger. Det overrasker mig ikke, at det er økologien og f.eks. en bionedbrydelig vibrator, som vil komme med ind soveværelserne i 2019”

ANNONCE

Sexlegetøj i julekalenderformat 

Den sidste tendens, der ikke var til at overse, var, hvordan de forskellige brands i højere grad benytter sig af personificering af deres produkter. Nu er det ikke nok bare at have et produkt, der fysisk kan tilfredsstille en - nu skal produktet også have en historie og værdi, som kunderne kan identificere sig med. Det kan fx ses ved, at mange større producenter har lavet flotte og sexede julekalendre, der i udseende minder meget om traditionelle julekalendre, vi i forvejen kender. Du skal nok bare ikke regne med at finde chokolade bag lågerne.. 

“I mange år har vi oplevet julekalendere med øl, gin, chokolade, rom og lakrids, men det tyder på, at den tendens i år kommer til at skifte lidt retning. Julen 2018 kommer til at blive et rekordår for julekalendere med sexlegetøj. Det er da også bare verdens bedste mulighed for at få lov til at give sin partner hele 24 forskellige frække overraskelser," fortæller Mathilde Mackowski. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Borup Simone Borup

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt