Magasinet M!

Lingeri til tæven?

Hunkemöller klar med hundelingeri

Hunkemöller er primært kendt for at lave bikinier og lingeri til kvinder, men i en ny presseskrivelse, annoncerer de en udvidelse af sortimentet, til en anden art af hun(d)køn. 

"Sommeren banker på døren og vi glæder os alle sammen til de lange eftermiddage på terrasen, picnic i parken eller en tur på stranden. Men har du husket din hund? Det er allerede udbredt i udlandet at klæde sine firbenede på i fancy udklædning – så ville det ikke også være ret sødt, hvis hele familien med vovse kunne indtage stranden i samme tjekkede outfit?


Dogkini & dogshorts
Uanset køn eller race på din hund, så indeholder kollektionen både dog-kini og shorts til hunde. Kollektionen matcher i øvrigt fuldstændigt den nuværende swimwear line – du kan derfor matche din hund fuldstændig på stranden. #lifegoals! De viste styles matcher perfekt til Leopard Lady-bikinien og Leopard Lady-badedragten i vores nuværende swinwear line.

Dog-kini & shorts fås i XS, S, M og L. Og d. 15 april vil der være tre forskellige dogkinier og to dogshorts tilgængelige. Kollektionen af dog-kinier vil være tilgængelig online og i udvalgte butikker. Priser fra 110 DKK til 185 DKK.

Del dit dogkini-moment
Er du vild med ideen? Tag et gyldent snapshot af dig og din hund i dog-kini og del med dine venner! Del billedet på Instagram med #YEShunkemöller!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt