Magasinet M!

Se Fie Laursen ryge joints og rulle sig i lagnerne med Paradise-fyr i sin nye musikvideo

Bloggeren har netop lanceret musikvideoen til hendes nyeste single. Og den er lækker. Altså videoen...

Se Fie Laursen ryge joints og rulle sig i lagnerne med Paradise-fyr i sin nye musikvideo

Singlen hedder "Justin", og som du sikkert allerede har gættet, er den intet mindre end katastrofal dårlig. Det er selvfølgelig 100% min egen holdning, og du skal være velkommen til at have din. Bevares.

Men når det så er sagt, kan vi ikke andet end at tage hatten af for Fie Laursen, der på en eller anden måde formår at få det til at fungere. I hvert fald hvis vi skal tro hendes seer- og lyttertal.

På Spotify er singlen blevet afspillet over 1,2 millioner gange, og musikvideoen er siden lørdag, hvor den blev uploadet til YouTube, fået mere end 300.000 visninger. Og det må jo siges at være ganske habilt, hvis vi tager musikken i betragtning?

Musikvideoen indeholder dog masser af letpåklædte piger og så en eller anden Paradise-dude, der i virkeligheden er fuldstændig uinteressant for os (okay, det er Jonas Ptak, som du sikkert husker for at have rodet rundt med denne godte), men samlingspunktet for hele denne teenage-tragedie. Derudover lader det også til, at Fie Laursen sidder og ryger joints med en af veninderne. En ting, som hun tidligere har udtalt sig positivt over for. Tilbage i 2015 gav hun nemlig udtryk for, at hun syntes, hash skulle legaliseres, og at hun røg en joint én gang om ugen.

Nok om det. Se musikvideoen herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE