Magasinet M!

Sexblogger fortæller: Her er kvindens seksuelle frustrationer

"Det hjælper måske ikke, at jeg ligger med gyngende babser under ham og stønner højlydt, men det kan også blive trættende i længden at forsøge sig med en søstjerne"Denne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.

I denne uges indlæg snakker jeg om mine personlige seksuelle frustrationer (jeg er sikker på, at mange andre kvinder kender til dem). Jeg har endnu ikke fundet en løsning på dem, det venter jeg stadig på, så derfor lever jeg med dem. Måske du som mand kan blive klogere på os hundyr ved at læse med og forstå, hvad der (ofte) irriterer os mest.

Jagten på en sprøjteorgasme

Min første frustration foregår sammen med min kæreste og omhandler vores jagt på sprøjteorgasmen. Vi har efterhånden ret længe jagtet dette, da både min kæreste og jeg synes, at emnet er virkelig ophidsende og interessant. Nysgerrigheden på dette område blev især styrket efter, at vi på Missgrey var på sexmesse og til foredrag om netop sprøjteorgasmer. Trods ihærdige forsøg er det dog ikke lykkedes os at nå dette klimaks endnu, og frustrationen er altså på sit højeste. På sexmessen var der et par, som udviste sprøjteorgasmen live – og han gjorde det på kvinden efter blot fem minutter. Hvordan gør de?

Læs fra blogger Miss Fox: ”Sådan oplevede jeg en sprøjteorgasme”

De gyldne 5 minutter – to ryk og en aflevering

Et meget diskuteret emne er længden på det optimale samleje. Jeg har før skrevet om, hvor stort et tabu det er for mænd at snakke om, hvor længe de holder under sex. Det kan dog også være en frustration for kvinden under sex, idet hun ingen kontrol har over det. Javel, det hjælper måske ikke, at jeg ligger med gyngende babser under ham og stønner højlydt, men det kan også blive trættende i længden at forsøge sig med en søstjerne, bare for at han skal holde længe.

Behovet for samvær med en anden

De fleste oplever sikkert igennem et længerevarende forhold, at en anden end din kæreste pludselig virker tiltalende. For mig er det absolut ikke noget, der sker ofte, men sker det, ja, så er det altså nogle gange en frustration at være bundet til min kæreste. Dette er ikke et tegn på, at jeg ikke vil min kæreste, eller at jeg ikke elsker ham, men bare min helt almindelige seksuelle nysgerrighed, der titter frem. Min kæreste og jeg har dog muligvis fundet en løsning på denne frustration! Nysgerrig? Så kig videre på Missgrey – vi har nemlig prøvet det åbne forhold.

Much love

Miss Vanilla, blogger hos Missgrey.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt