Magasinet M!

The Boys-skaber har opfyldt fansenes våde drøm om superhelte-sexorgie-afsnit til sæson 3

Sæson 3, afsnit 6: Herogasm.

Fans har evigt og altid haft en række ønsker til, hvordan en film, serie eller noget tredje skal udvikle sig - men det er ofte sjældent, at det bliver andet end bare ønsketænkning og fanfiktion.

Men Eric Kripke, som foruden at have stået for Supernatural, har lyttet til fansenes ønsker om et særafsnit i sæson 3 af The Boys.

Fans har allerede fra seriens spæde begyndelse ønsket en filmatisering af den meget kontroversielle tegneserie kaldet Herogasm - i al sin enkelthed en historie om superheltenes tur til en sex-forlystelsespark.

Kripke delte nyheden på Twitter, hvor han skrev; "Fra dag et har i alle udfordret mig til at lave dette afsnit. Udfordringen accepteret motherfuckers".

ANNONCE

Og det falder perfekt ind i resten af universet i de to første sæsoner af The Boys, som er kendt for at være blodig, voldsomt grænseoverskridende og sex-orienteret.

Den perfekte kombi til en underholdningsserie!

Og selve Herogasm-konceptet følger i tegneserierne gruppen The Seven, som skal ud i rummet for at beskytte jorden mod en ukendt trussel - men tingene går ikke helt efter planen, da de alle lander på en mystisk, tropisk ø, hvor Herogasm finder sted - og det er en weekend med narko, sex og mere sex. 

The Boys kommer selvfølgelig også med til festen, men mere for at undersøge sagen med lidt mere professionelle øjne - hvis de kan..

Fuck ja, det bliver godt. Indtil videre afventer vi blot, at produktionen af sæson 3 kommer i gang.

Stay tuned!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE