Magasinet M!

The Rock har godkendt et nyt sæt trænings-hørebøffer

Bygget af JBL - svedt i af Dwayne

Okay, okay: Der er ingen meldinger om, at The Rock har svedt i hvert eneste sæt af de nyeste headphones i Under Armour/JBL's stenhårde samarbejde. Men Dwayne Johnson har været med til at fintune høretelefonerne, i forhold til egne lydpræferencer - og det betyder formentlig, at der er god bas i kanonen. 

De nye headphones hedder: Under Armour Project Rock Over-Ear, og er et sideskud af JBL's store headphone-forretning. 

ANNONCE
Under Armour Project Rock Over-Ear - The Rock har godkendt et nyt sæt trænings-hørebøffer Under Armour Project Rock Over-Ear

Disse headphones er helt specifikt udviklet til sportsudøvere - og over-ear typen er en der er god og behagelig til blandt andet en tur i fitness-centret, på en måde hvor alle materialerne er tænkt ind i konteksten. 

Her bliver der brugt end række af Under Armours specielle tekstiler, som er med til at serverer god pasform og åndbarhed - med aftagelige ørepuder, som kan vaskes i hånden. 

På techfronten er headsettet godt med - de trådløse on-ear bøffer kommer med adaptiv støjreduktion, og har forskellige ambient-indstillinger, sammen med komplet støjreducering. Der er også blevet plads til indbygget stemmekontrol, så sættet kan styres med enten Google Assistant eller Amazon Alexa. 

Batteritiden i dette headset er også pæn og fornuftig - i hvert fald lover JBL op til 45 timers batteritid på en fuld opladning - og en hurtigopladningsfunktion, der giver to timers brug efter fem minutters opladning. 

Det hele lyder som en ret lækker pakke - så er der bare lige prisen: De nye The Rock-bøffer fra JBL koster 2.299 kroner, og er netop røget i handlen.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce