Magasinet M!

Undersøgelse: Mænd ignorerer deres bedre halvdel mere end 350 gange om året

Selektiv hørelse, eller?

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du har været helt sikker på, at din partner ikke har hørt efter, hvad du sagde?

Og måske du mistænker ham/hende for at have ignoreret dig med vilje? Ja, så er du langt fra den eneste. 

Syv ud af ti voksne mener nemlig, at deres partner har ignoreret dem - med vilje. Og mændende er de værste, når det kommer til selektiv hørelse. Men det kommer egentlig ikke, som den store overraskelse for kvinderne, vel?. 

Ifølge en ny undersøgelse lavet af Scrivens Hearing Care, så hører mændende nemlig ikke efter syv ud af ti gange, når vi, kvinder, siger noget, som vi selvfølgelig selv mener, er super vigtigt. 

Undersøgelsen viser, at mænd ignorerer deres partner op til syv gange ugentligt (!), hvilket er mere end 350 gange på et år. Det er meget tabt information, kære mænd. 

Kvinderne er dog ikke meget bedre selv. Undersøgelsen viser, at hvor mændende ignorerer deres partner op til syv gange gange ugentligt, så gør kvinderne det seks gange ugentligt.

Selvom selektiv hørelse helt sikkert er en ting i rigtig mange hjem, så viser undersøgelsen også, at mange faktisk mistænker deres bedre halvdel for at have problemer med hørelsen. Så hvor meget af det vi i princippet selv vælger ikke at høre, det melder undersøgelsen ikke noget konkret om. Men vi kender allesammen til selektiv hørelse, på den ene eller anden måde.   

Så, næste gang du mistænker din bedre halvdel for ikke at høre efter, så husk dig selv på, at du måske ikke er en dyt bedre selv.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt