Magasinet M!

VIDEO: Her er verdens vildeste racer-simulator

Nu kan du opleve følelsen af at give den gas på de vildeste racerbaner - hjemme fra din egen stue! Se videoen af den vilde simulator.

VIDEO: Her er verdens vildeste racer-simulator

Det kan være sjovt nok med en tur på gokart-banen og diverse bilspil kan også dulme abstinenserne for en god raceroplevelse. 

Men hvis du vil opleve den realistiske følelse af at sidde i de fedeste racerbiler og trykke speederen i bund på de største racerbaner - så er det denne simulator, du skal have fat i!

Motion pro II - Racing Simulator

Denne anden udgave af CXC's Motion Pro Simulator giver dig mulighed for at opleve spændingen ved at køre løb på de vildeste racerbaner i verden. 

Du kan vælge at få din simulator med en 180 graders skærm, der skaber illusionen af at være tilstede på banen - eller decideret få integreret virtual reality i din simulator. 

Lyden til maskineriet bliver leveret af et 1500-watt Dolby 5.1 surround sound system. 

I videoen nedenfor kan du se simulatoren i aktion!

ANNONCE

Simulatoren er skabt i ægte racerbils-materialer med blandt andet karbon-fibre, laser-cut stål og italiensk læder. Desuden afgiver den den rette mængde vibrationer og bevægelse til, at det føles realistisk.

Simulatoren kan erhverves for den nette sum af $73,625 for Pro-udgaven og små $49,000 for standardmodellen, svarende til henholdsvis 500.000 og 330.000 gode danske kroner. 

Så sparegrisen skal smadres godt og grundigt, hvis du vil træne som stjernerne på racerbanen! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce