Magasinet M!

5 ting der gør at pigerne synes du har tjek på dig selv

Der kan være mange forskellige årsager til, at du fremstår som en tjekket mand, der har styr på både sig selv og livet. Hvilket i øvrigt også er tiltrækkende. Nedenstående er der fem punkter, som blandt andre kan være en afgørende faktor i din fremtoning.

1. God stil

God stil kan være mange forskellige ting. Et lækkert ur eller et par gode sko kan gøre meget, og en cool t-shirt kan fuldende et sæt. Så kan man altid snyde lidt med en lækker t-shirt under en blazer, og så er du klar til en aften i byen. Evt. kan du starte den gode stil ved at købe bæredygtigt tøj fra Organic Basics.

2. Klassiske t-shirts

Vi bliver lige ved de klassiske t-shirts et øjeblik. For det er virkelig noget, der kan have betydning for din fremtoning. Der er jo en grund til at nogle af de mest tjekkede mænd i film og serier tit går i enkle, sorte eller hvide t-shirts. De holder altid og det synes pigerne også. Heldigvis specialiserer det danske firma Organic Basics sig i lige præcis denne slags t-shirts, der ikke pludseligt går ud af mode fordi der er underlige prints på. Du kan få sorte og hvide t-shirts, der sidder godt og holder længere tid end andre.

3. Rent undertøj

Det er måske ikke alle der får muligheden får at se dit undertøj. Men det er dog stadig et vigtigt punkt at have styr på. Det er på tide at skifte dine gamle, nussede boksershorts ud med noget, der er pænere og holder længere.


4. Ingen kropslugt

Svedlugt er ikke lækkert. Sådan er det bare. Derfor er teknologien i Organic Basics t-shirts genial til at undgå lige præcis dette problem. Ved at bruge den særlige SilverTech i produktionen af deres tøj væves fibrene sammen med naturligt sølv, hvis antimikrobielle effekt overføres til stoffet. Således dræbes 99.9 % af bakterierne, der skaber svedlugten, og t-shirten kan bruges i længere tid end andre kan. Hvis man vel at mærke har en nogenlunde hygiejne. Men vi dømmer ikke!


5. Stillingtagen til bæredygtighed

Det er ikke umiddelbart noget man kan se med det blotte øje, men har du gjort dig oprigtige tanker om bæredygtighed fremstår som en mand med substans, og en bevidsthed om hvilke signaler man sender. Det kan selvfølgelig afspejles på mange måde, så hvorfor ikke starte med beklædningen?
Organic Basics har specialiseret sig i at lave bæredygtigt undertøj, der også er tidløst og derfor ikke lider under at skulle skiftes ud, når moden dikterer noget nyt. SilverTech-metoden betyder også at deres produkter ikke skal vaskes ligeså ofte, og er dermed også skånsomt for miljøet. Find deres udvalg lige her.

Organic Basics blev grundlagt i 2013, og efter en solid vækst besluttede de sig for at rykke firmaet til USA i 2016. SilverTech-produktlinjen er resultatet af en meget succesfuld crowdfunding-kampagne, der endte med at indbringe lidt over en million kroner. Målet er at lave tidløst, bæredygtigt tøj i den bedste kvalitet. De er begyndt med det tøj, der sidder allerinderst og arbejder sig udefter. Så på et tidspunkt vil de også producere bæredygtige jakker.

Du kan med blot få klik blive den lykkelige indehaver af både t-shirts og boksershorts hos Organic Basics, der lige nu også tilbyder en rabat på 15% med rabatkoden ’mmm15’ lige her.

 
ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt