Magasinet M!

Armie Hammer sælger sin pickup-truck fordi han ikke længere har råd til benzin

Armies GMC Sierra Denali var for dyr i drift

Armie Hammer blev af - nok gode - årsager, aldrig den kæmpe verdensskuespiller, som han ellers blev spået i sine 20'ere med store roller i film som 'The Man from UNCLE', The Lone Ranger og Call Me By Your Name. 

Den fallerede skuespiller blev for alvor Hollywood non-grata, da dokumentarserien "The House of Hammer" i 2022 kortlagde de fuldstændig gale omstændigheder omkring Hammer og hans udvidede familie. Hammer er blandt andet blevet anklaget for at ville drikke blod fra mennesker... 

Den og mange andre anklager fik i 2021 det amerikanske retssystem til at igangsætte en hemmeligholdt undersøgelse af skuespilleren, men senest i 2024 har Los Angeles distriktsadvokat udtalt at der endnu ikke er tilstrækkeligt af beviser til at fremstille skuespilleren for retten.

Uanset hvad der er frem og tilbage, blev Armie Hammer udelukket fra det ene Hollywood-projekt efter det andet, og med seneste reelle kreditering på IMDB i 2022, uden opkommende projekter, tyder alt på at der er lavvande i kassen hos Hammer. 

ANNONCE

På Instagram delte han for nyligt sine planer om at sælge sin store GMC pick-up truck, som han gav sig selv i julegave i 2017 - simepelthen fordi han ikke har råd til brændstoffet længere. 

"Jeg har været tilbage i L.A. i et par uger nu," siger Hammer i videoen. "Siden jeg kom tilbage, har jeg brugt omkring fire til fem hundrede dollars på benzin. Jeg har ikke råd til det mere. Jeg har ikke råd til benzinen længere." fortæller Hammer i videoen. 

"Jeg har elsket denne truck intenst og taget den på camping og tværs over landet flere gange," fortæller han nostalgisk. 
Alligevel må han nu erkende, at tiden er inde til at give slip. "Det er okay," tilføjer han med et suk. "Jeg har fået en ny bil. Den er lille. Den er en hybrid. Jeg kommer sandsynligvis til at bruge omkring 10 dollars på benzin om måneden."

Mens Hammers tanker om benzinforbrug måske ikke helt hænger sammen, kan der være noget om snakken. 

Hans Pick-up Truck er identificeret som den heftige GMC Sierra 1500 Denali.

I Hammers tilfælde, er der nok tale om den højest udstyrede variant med en 6.2 liters V8 motor. 

Den sag har et opgivet brændstofforbrug på godt 6,8 kilometer per liter ved bykørsel - mens motorvejskørsel næsten bringer den op på 10 km/literen. 

Herhjemme ville det ikke være brændstofforbruget der ville slå den drøm ihjel, nær så meget som den grønne afgift. 

Prøv med OnlyFans? 

Armie Hammers Instagram er for tiden relativt begrænset med indhold, men hans over 1 million følgere på det sociale medier har et væld af idéer til, hvordan manden skal få råd til at beholde sin Pick-up. Det mest foreslåede tilbud i kommentartråden er at Hammer skal oprette en OnlyFans, mens mange andre ikke lader sig imponere af Hammers ofring - cry me a river. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt