Magasinet M!

Borderlands kommer til Fortnite

Claptrap og Psycho er havnet i en verden fyldt med larmende 10-årige

Mængden af letpåvirkelige gamere i Fortnite må være enorm, når spillet gang på gang agerer platform for andre franchises - Marvel har benyttet muligheden flere gange, i forbindelse med især Avengers: Infinity War og Endgame, ligesom musikere som både Marshmello og Weezer har brugt platformen til at promovere deres musik. 

John Wick var inde omkring spillet tidligere på året, og Nike har brugt det til at promowere deres Jumpman Jordan-sneaks. 

Hvad Epic Games får for disse samarbejder, kan næppe være håndører, og vi er ret nysgerrige på, hvad den nye crossover mellem Borderlands og Fortnite står i. 

ANNONCE
Fortnite får besøg af Borderlands
Borderlands kommer til Fortnite

Som de fleste nok ved, står Borderlands overfor udgivelsen af Borderlands 3 og der kastes læssevis af penge efter pomoveringen af den hypede looter-shooter. Og i dette tilfælde, nok til at Fortnite nu får et specialdesignet map, der tager udgangspunkt i Borderlands genkendelige Pandora, mens der er nye challenges, en Psycho Bundle og besøg af karaktererne Claptrap og Psycho. 

Eventet går under tagget #FortnitexMayhem, og det starter i dag - og løber frem til 10. september - 3 dage inden udgivelsen af Borderlands 3, den 13. september - et spil der i øvrigt på PC-platformen kommer eksklusivt til Epic Games Store i første omgang. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce