Magasinet M!

Den ultimative første date

I samarbejde med AXE - der på Facebook er i gang med at forfatte en kæmpe guide til alle drengerøve: Axe Playbook - bringer vi hermed den ultimative guide til den første date

Den ultimative første date
Den ultimative første date

Det er med første dates som med første indtryk. Du har kun én chance for at gøre det ordentligt, og det kan være pænt angstfremkaldende, men det behøver det slet ikke være. For pigen er jo interesseret. Ellers ville hun jo aldrig have sagt ja, så nu er det bare op til dig at lukke handlen med en første date, der får hende til at drømme om mange flere.

 

Og det er vi selvfølgelig mænd for at hjælpe dig med. Bare følg de tips, der kommer på de næste par sider, og du vil have hende i din hule hånd

 

ANNONCE
Den ultimative første date
Dit udseende

Der er en lille tjekliste, du meget passende kan køre igennem, når det kommer til første dates. For det første skal du sørge for at se soigneret ud. Ja, det betyder, at du skal et smut forbi frisøren - meget gerne to dage inden daten, så frisuren lige kan nå at sætte sig. Du skal have trimmet skægget, have været i bad og tage lige tilpas med deo på. Ikke så meget, at man kan lugte dig på afstand, men heller ikke så lidt, at du senere på aftenen begynder at dunste af sved.

 

Når det kommer til tøjet, skal du tage noget tøj på, som du har det godt i. En nystrøget skjorte, et par velsiddende jeans og nogle fede - og rene - sneakers kan fint gøre det. For selvom du ikke skal ligne en bums, skal du sgu heller ikke ligne James Bond på kasino. Hvis du dukker helt vildt overdressed op, sker der to ting. For det første bliver hun pinligt berørt over, at hun slet ikke matcher dit tøj-niveau. For det andet bliver hun pinligt berørt over, at du fuldstændig har skudt over mål i forhold til påklædningen.

ANNONCE
Den ultimative første date
Hvor skal I hen?

 

Når du begynder at overveje, hvad I egentlig skal lave på den første date, så husk denne sætning: "LAD VÆRE MED AT GÅ I BIOGRAFEN. JA! VI MENER DET!

Hele ideen med den første date er at lære hinanden at kende, og derfor er det helt idiotisk at tilbringe to timer i mørke, hvor ethvert forsøg på samtale vil blive mødt af et hidsigt "SHHH" fra rækken bag jer. At pigen samtidig vil synes, du er rystende uoriginal er endnu en grund til at holde dig fra det store lærred.

 

Men hvad skal man så lave? Det bliver for højtideligt, hvis I går ud og spiser, for så er I samtidig tvunget til at holde en samtale i gang. Og det kan jo være svært, når man ikke kender hinanden, og nok også er lidt halv-nervøs. Her er tre alternativer, som I i stedet kan begive jer i kast med.

 

Den skæve aktivitet

Loppemarked:

 

Nej, det er ikke kun forbeholdt gamle damer at trisse omkring til loppemarked og kigge på skøre, grimme og nostalgiske ting. Det er faktisk et ganske ideelt sted at tage en første date med. For det første tager det noget af brodden, at I kan gå og sludre uforpligtende, mens I kigger på alle de mere eller mindre underlige ting. For det andet er det faktisk en god måde at lære hinanden at kende - man vil ikke kunne undgå at komme i tanker om nogle sjove anekdoter fra ens liv, når man kigger på de skøre, grimme og nostalgiske ting. For det tredje er det jo også ganske billigt, da det ikke koster noget at kigge. Husk lige at tjekke vejrudsigten, for det er ikke så sjovt i regn eller kulde...

 

Den fysiske aktivitet

Driving rangen på golfbanen:

 

Hvis din date er frisk på at løbe rundt udendørs og prøve noget nyt, så er driving rangen en god idé. Det er fedt at lave noget fysisk på en date, men det skal heller ikke være så hårdt, at I begynder at svede. Og dette viser noget opfindsomhed i forhold til for eksempel at tage ud at bowle. Hvis I begge er nybegyndere, har I noget at grine af. Hvis du er god, og hun er dårlig, kan du hjælpe hende til at blive bedre (og det betyder jo kropskontakt), og hvis I begge er øvede, kan I gøre det til en konkurrence. Uanset hvad, ender I med en fælles oplevelse, og det er sådan noget, der er med til at skabe længerevarende minder.

 

Den hyggelige aktivitet

Akvariet

 

Nej, det er ikke kun et yndet udflugtsmål for folkeskoleklasser. Akvariet kan - af de samme årsager som loppemarkedet - være et godt sted at tage hen på en første date. Her kan I spadsere omkring og hyggesludre samtidig med, at I kan grine af de sælsomme skabninger, der svømmer rundt bag glasvæggene. Det betyder også, at der ikke vil komme pinlige pauser, da I så bare kan snakke om nogle af dyrene. At det også er ret så romantisk at gå rundt derinde er jo bare en bonus.

 

Skal I ud at spise bagefter? Jamen, det kan du jo vurdere under daten. Hvis du synes, at kemien ikke er der, eller at hun måske ikke var så spændende, som du gik og troede, kan I jo bare gå hver til sit efter at have været ude et af de tre steder.

 

Men hvis kemien er der, kan du jo spørge, om hun er frisk på at få en bid mad. Her har du selvfølgelig lavet din research, så du har et par gode, forskellige restauranter i baghånden, som du kan foreslå. Så virker du som om, at du har styr på det, og hun vil synes, det er fedt, at du tager styringen med daten. Og nu vil I have noget at snakke om, og I vil være mere komfortable i hinandens selskab, så det virker mindre højtideligt, når I sætter jer til bords.

ANNONCE
Den ultimative første date
Din opførsel

Så er der styr på tøjet og på, hvad I skal lave. Så kan det da ikke gå galt. Vel? Jo. For hvis du opfører dig som en total abe, kan du være nok så velklædt og tage hende et nok så fedt sted hen. Det eneste, hun vil huske efterfølgende, er, hvilken stor abe du var.

 

Og det gider du jo ikke at blive husket for, så sørg lige for, at du opfører dig ordentligt. Det betyder:

 

- Vær en gentleman. Hold døren for hende, lad være med at afbryde hende, når hun snakker, træk evt. stolen ud for hende, hvis I skal ud at spise og sørg for at være opmærksom på hendes behov. Måske hun gerne vil have noget at drikke? Spørg. Det viser, at du bekymrer dig om hende, og det vil hun sætte pris på-

 

- Hav styr på dine bordmanerer. Hvis I skal ud at spise, skal du ikke smadre alt det gode forarbejde, du har lavet tidligere på daten ved at spise som et toårigt barn. Lad være med at have albuerne på bordet, lad være med at tygge med åben mund, lad være med at snakke med mad i munden og lad være med at skovle maden ind. Spis langsomt, så hun også kan følge med. Hun vil synes, det er ret så ærgerligt, hvis du er færdig med middagen efter to minutter, og hun så må sidde og spise videre alene. Nå ja, og her til sidst - du betaler. Sådan er det bare.

 

- Når du skal afslutte daten, er der reelt set to scenarier: Enten vil du gerne se hende igen eller også vil du ikke. Hvis du ikke vil se hende igen, kan du fortælle hende, at det var hyggeligt, men kemien passede bare ikke. Der er ingen grund til at lyve og ved at være ærlig, scorer du nogle billige point, så hun ikke sviner dig til over for veninderne. Hvis du gerne vil se hende igen, så kan du meget passende sige det, og du kan afslutte aftenen med et kram, et kys på kinden eller et lille kys på munden. Ingen sex. Ja, vi mener det. Ingen sex. Det vil få dig til at fremstå som en mand, der respekterer hende, og har mere end sex i tankerne, hvilket er måden at gribe det an på, hvis du gerne vil noget mere.

 

Vær med til at lave den ultimative Playbook på Facebook. Søg på Axe Playbook og 'synes godt om' for at få de bedste scoretricks, blive en del af Axe Playbook og deltage i de fedeste konkurrencer!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce