Magasinet M!

Denne Tinder-tyr er damernes top-favorit: Se, hvad han gør rigtigt

En amerikansk fyr ved navn Andy er den mest eftertragtede fyr blandt damerne på Tinder. Hvad gør han rigtigt? Se, om du kan lære lidt af den mørkhårede flødefyr med Zendium-smilet.

Denne Tinder-tyr er damernes top-favorit: Se, hvad han gør rigtigt

Hvem vil ikke gerne være den ultimative scorekonge på Tinder? Den, allerflest damer 'højre-swiper', altså 'liker' eller forsøger at matche med for måske at mødes og lade lækre ting ske. Det vil de fleste fyre nok.

Men der er desværre bare kun én mand, der kan have titlen som den mest eftertragtede tyr på Tinder. Én mand, der kan være nummer et hos damerne, have flest matches og dermed skrive med flest piger på én gang.

Og det er desværre hverken dig eller mig. Nej, det er i stedet en 28-årig amerikansk ungkarl og iværksætter ved navn Andy Mizrahi, som kommer fra New Jersey. Når man ser på Andy, kan man godt forstå, han har ild i Tinder-piben, for uattraktiv er han da ikke, hvis man skal være helt ærlig. Men hvad er det så lige, han gør godt ud over at se godt ud? Det forsøger han at give nogle bud på i videoen herunder, hvor du får råd til at tage de rigtige typer billeder og skrive den helt rigtige tekst om dig selv.

Hør hans selvfede Tinder-tale og -råd lige her: 

ANNONCE

Selv mener Andy, at en del af hans succes på Tinder skyldes, at han er god til at vise forskellige sider af sig selv ved at have forskellige billeder på sin profil. For eksempel et billede, hvor han laver jokes, et, hvor han ser cool ud, og et, hvor han smiler og ser glad ud.

Prøv det selv. Det kan jo være, det gør dig til den nye scorekonge, så du støder selvfede Andy af Tinder-tronen, og så kan det jo være, du vil prøve kræfter med en af de 14 tøser på Tinder, du ville få den vildeste date med.

Det skal måske lige nævnes, at det er svært at blive klog på, om Andy rent faktisk er den mest eftertragtede Tinder-fyr i hele verden eller 'blot' i New Jersey, hvor han bor. For han hævder vist at være begge dele. Nå, men populær er han da i hvert fald.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt