Magasinet M!

Derfor er Samsungs eksploderende telefoner miserabelt for tech-giganten

Det er ikke logik for viderekomne at kunne regne ud, at de mange eksploderende Galaxy Note 7-telefoner ser ud til at blive dyrt for Samsung.

Derfor er Samsungs eksploderende telefoner miserabelt for tech-giganten

Når du laver en telefon, der i masser af tilfælde ryger, eksploderer og går i brand, er der vist ingen tvivl om, at du har jokket godt og grundigt i spinaten. Vi taler selvfølgelig om tech-giganten Samsungs farlige Galaxy Note 7-telefoner, og for det sydkoreanske firma ser den misere nu ud til at blive værre endnu ifølge tech- og gadgetsitet CNET.

Udover at Samsung ifølge High Snobiety kommer til at miste $5 milliarder (34 milliarder kroner), viser en ny undersøgelse nemlig, at størstedelen af Samsungs kunder ikke vil købe en anden Samsung-telefon igen. Nogensinde.

Det er virksomheden Branding Brand, der står bag undersøgelsen, hvor i de har spurgt 1.000 Samsung-ejere om deres følelser og tillid til Samsung efter den længerevarende og yderst uheldige historie med de eksploderende telefoner.

Hele 40 procent svarede nemlig, at de var færdige med Samsung-telefoner, efter de formåede at gøre et enkeltstående problem til en eklatant fiasko.

Og skulle du ikke lige have fulgt med i nyhederne den seneste tid, tilbagekaldte Samsung altså ikke bare deres Galaxy Note 7 én gang, men hele to gange, efter de blev ved med at ryge og eksplodere.

For at råde bod på det tilbyder Samsung nu $100 (675 kroner) til deres kunder for at holde på dem. Wow! Hele $100! Det skal sikkert nok virke.

Og når der stadig findes mere end en million Note 7'ere derude, og når FAA (den amerikanske flyadministration, red.) har forbudt telefonerne på deres fly - slukket eller ej - så kan du nok forestille dig, at Samsung-brandet er besudlet i snavs of forvirring.

Selvom folk af og til har en korttidshukommelse kortere end din lilletånegl, så er undersøgelsen her altså dårligt nyt til Samsung, da den peger på, at 30 procent af Samsung-ejerne vil købe en iPhone i stedet, otte procent vil købe Googles Pixel, mens 62 procent stadig vil have en form for Android-telefon. I en lignende undersøgelse foretaget sidste måned var det kun 34 procent af respondenterne, der sagde, at de ville boykotte Samsung for evigt. Så det går altså stadigvæk den forkerte vej.

CNET har forsøgt at få en kommentar fra Samsung uden held.

Men der er jo et ordsprog, der hedder "tid læger af alle sår". Så du kan alligevel spørge dig selv, om de nu illoyale kunder ikke på en eller anden vis vil tilgive Samsung, når tech-firmaets næste - og højst sandsynligt smukke og brandsikre - telefon kommer på gaden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt