Magasinet M!

Derfor skriver pigerne aldrig først på Tinder

Mike har scoret en del matches på Tinder, men ingen af pigerne skriver først. Findes der et æreskodeks mellem pigerne, og hvordan undgår vi drenge at lyde klicheagtige med vores scorereplikker? Få svaret her.

Derfor skriver pigerne aldrig først på Tinder

Jeg har en del forskellige af de såkaldte dating-apps såsom Tinder, Happn, Heaps og Teazr. Jeg har på alle medier (dog mest på Tinder) opnået en pæn del matches. På Tinder har jeg lige nu 110. Men nu kommer det interessante så! Fælles ved de 110 matches er, at det ikke i et eneste tilfælde har været nogle af de piger, jeg har matchet, der har skrevet først, og hvordan hulen kan det være? Har i piger et skjult æreskodeks om, at piger bare absolut ikke må skrive først? Jeg sidder tit og tænker "hold kæft hvor ville det bare være fedt, hvis hun skrev hende der....", hvor det jo så er dér, jeg må tage skeen i min hånd og skrive - ikke fordi at jeg har noget imod det, men det undrer migstadig.

Dertil kommer så et andet problem. Hvordan skal man stille et spørgsmål på Tinder, uden at det kommer til at lyde som en klichéagtig scorereplik - selvom det egentlig ikke var hensigten? Jeg mener, det er jo lige før, at man ikke kan skrive til en pige, at man inderligt faktisk synes, at hun ser helt vildt sød ud, uden at man bliver sammenlignet med en af de andre eller "ej, hvor er han bare plat ham der. Kunne han ikke komme på noget bedre?" Jeg er virkelig nysgerrig og kunne godt tænke mig at høre, hvad i har af tanker omkring det her, for let's face it.... Der er rigtig mange brugere af disse ovenstående.

- Mike, 22

Højre, venstre, højre, venstre, det vælter ind med matches på Tinder. Den ene babe efter den anden, men ingen af dem tager det første step. Det er og forbliver os drenge, d0er skal fyre den første scorereplik af. Ikke at det er et problem, men nu vi er matchet, så kunne pigen jo ligeså godt?

Mike vil rigtig gerne vide, om der findes et æreskodeks mellem pigerne, og hvordan vi drenge kan undgå at lyde klichéagtige med vores scorereplikker. Flere af pigerne har allerede haft gang i tastaturet.

Du kan læse alle pigernes svar lige her.

Inde på hvadsynes.mmm.dk kan du ligeledes spørge pigerne om alt, hvad du måtte brænde inde med, lige som du kan svare på pigernes ofte ret frække spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt