Magasinet M!

Det skal du opleve til sexmessen i Valby

Hvad sker der på Erotic World?Køen var allerede lang foran Valbyhallen fredag eftermiddag inden Erotic World slog dørene op.

Vi har samlet de fem ting, som du skal opleve til sex- og erotikmessen herunder:

Date a Doll 

Sexrobotten hedder Samantha, og hun kan tilfredsstille dine behov ligeså vel som en almindelig kvinde.

Silent Night

Det er jo snart jul, og vil du forkæle kæresten lidt ekstra, så kan du få en julekalender til sexmessen, som hedder Silent Night. Hvad den indeholder det vides ikke, men så har I ihvertfald 24 dage til at udforske 24 forskellige ting i. 

Take a Picture

Ved siden af en handelsstandene, hvor man kan købe frækt undertøj, kostumer etc., der er sat et hvidt lærred op. Her kan du iføre dig det købte kostume og få taget et sexet billede, som du kan tage med hjem. Et godt råd - du skal ikke være blufærdig, eller være bange for at folk kigger på dig, for billedet bliver taget i den store hal ved siden af handelsstanden.

Homeware

Det her er en af de ting, som jeg oplevede som det vildeste på hele sexmessen. Det er en "latexposent", som du ligger dig ind i, den bliver lynet til og den eneste måde, hvorpå man kan trække vejret er gennem en lille pind ved munden. Herefter startes maskinen og AL luft suges ud. Forsøgspersonen, en frisk journalist, får ørepropper og en latexmaske på og bliver derefter smidt in i latexposen. Og, hvad hjælper det så, tænker I? Du bliver særligt sensitiv og det skulle være en hel vild oplevelse at blive kærtegnet etc. En ekstra bonus ved dragten, så er der et hul til Pjerrot.

Swingerklubben

Her kan du og din partner få øjnene op for en hel ny verden. Mere er der vist ikke at sige til det.. 

Læs meget mere om swingerklubben i denne artikel

Se billeder fra messen herunder

ANNONCE
Det skal du opleve til sexmessen i Valby
Det skal du opleve til sexmessen i Valby
Det skal du opleve til sexmessen i Valby
Det skal du opleve til sexmessen i Valby
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt