Magasinet M!

Det skal du streame i december 2018

Julehyggen er sikret!

Minusgraderne har sneget sig ind i hverdagen og vi søger derfor til indehygge og bingewatching med en kop varm kakao!

Vi har fundet decembermånedens bedste bud på underholdning på streaming-tjenesterne - se med herunder:

Det skal du streame i december 2018

Channel Zero: sæson 1 + 2

Hvis du mangler en meget anderledes og nytænkende gyserfortælling, så er den oversete gyserserie Channel Zero lige noget for dig. Den kan være lidt drøj at komme i gang med, men så snart man vænner sig til den anderledes og meget flyvske måde at fortælle historier på, så er du fanget på kanten af sofaen!

Premiere: 1. december (Viaplay)

ANNONCE

The Disaster Artist

The Room fra 2003 har efterhånden fået kultstatus som verdens værste film, men selve historien om, hvordan den blev til, er nærmest endnu mere tåkrummende, spændende, underholdende og fantastisk. James Franco har taget kærlig hånd om Tommy Wiseaus ‘mesterværk’ og leverer et portræt af ham, som ingen andre kan det!

Premiere: 4. december 2018 (Netflix)

ANNONCE

Mowgli

Andy Serkis, aka. manden bag alle fede CGI-karakterer i nyere tid, er hoppet i instruktørstolen og har givet sit bud på, hvordan historien om Junglebogen bør fortælles. Vi fik The Jungle Book i 2016, så nu bliver det spændende at se, hvad dette anderledes kapitel i Disney-liveaction kan fortælle om Mowgli og hans dyrevenner.

Premiere: 7. december 2018 (Netflix)

ANNONCE

The Big Lebowski

Gensyn med The Dude bør blive en årlig juletradition!

Premiere: 7. december (Netflix)

Scarface

En af de bedste gangsterfilm på markedet kommer til juletiden, hvor man alligevel har ambitioner om at banke igennem film såsom Ringenes Herre, der har en spilletid på 3 timer - det har Scarface så sandelig også, så der er rigeligt med underholdning til julesmåkagerne i år!

Premiere: 7. december (Netflix)

ANNONCE

Avengers: Infinity War

Kan du klare en tur mere med Thanos? Selvfølgelig. Viaplay har sørget for at du kan se eller gense Marvels største film til dato! Vi udfordrer dig til ikke at græde (igen).

Premiere: 14. december (Viaplay)

Southpark - sæson 22

Hvem elsker ikke vanvittigt upassende humor pakket ind i små, sjove animationskarakterer? Så er der lidt politisk ukorrekt humor til juleferien!

Premiere: 27. december (Viaplay)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE