Magasinet M!

Disse frustrerende situationer får hende til at ønske at hun kunne læse dine tanker

Er du en af dem, der tror, at det diskrete numsegrab er en sikker vinder? Der kan du så godt tro om igen, for pigerne følger langt fra altid din logik.

Disse frustrerende situationer får hende til at ønske at hun kunne læse dine tanker

"Ville I ønske, at I kunne læse mænds tanker, og hvornår?"

- Derrick, 23 år

Forestil dig lige hvor vanvittigt jeres sexliv kunne blive, hvis hun altid vidste lige præcis, hvad du gerne ville have hende til at gøre. I teorien lyder det sgu egentlig meget fedt, men i praksis? Not so much. For udover adgang til alle dine frækkeste fantasier, ville hun også finde ud af, hvor meget porno du ser, og at du på jævnlig basis lugter til dine egne prutter. Og som om det ikke var nok, ville hun få adgang til alle de tanker, du har om hende og jeres forhold, men ikke siger højt. Øhm, nej tak, siger vi bare. Læs hvad pigerne svarede, da en af vores læsere spurgte dem, om der er situationer, hvor de ville ønske, at de kunne læse vores tanker. 

Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE