Magasinet M!

Disse små ting, du gør, tænder hende helt vildt

Det er de mindste ting, der kan få pigerne til at være ved at sprænge af lyst til dig. Læs her, hvad du skal gøre, for at få din pige op i det røde felt - på den helt rigtige måde.

Disse små ting, du gør, tænder hende helt vildt

Kære dejlige tøser! Vi fra redaktionen vil gerne vide, hvilke små ting I tænder på hos os mænd. Ligesom at vi mænd har hver vores ting, vi tænder på hos jer, såsom at I har stramme jeans på, spiser en en is på en fræk måde, hvisker i vores øre, sætter jeres hår op i en hestehale, eller hvad det nu end kan være! Og vi ved, at I må have det på samme måde. Derfor har vi brug for jeres hjælp, piger. Hvilke små ting, som vi gør, kan gøre, at I bliver tændte? 

- Mmm.dk

Vi skrev på et tispunkt artiklen: 24 hemmelige ting, din kæreste tænder på.

Og det er sgu sjovt, når vi kan se, at pigerne bliver tændte, og der er ikke noget bedre, end når vi ved, hun bliver sindssygt tændt af nogle af de ting, vi gør. 

Derfor har vi på redaktionen besluttet os for at spørge de skønne væsner, hvad det er, vi drenge gør, som tænder dem helt vildt, så vi kan fortælle det videre til jer.

Vi stillede dem derfor spørgsmålet på hvadsynes.mmm.dk, og vi fik mange supergode svar. Tusind tak for det piger! Nu må I så finde jer i, at vi bruger tricksene på jer. Men det har I jo nok heller ikke noget imod...

Læs, hvad der tænder pigerne her.

Husk, at du kan spørge alle Womans læsere om lige præcis det, du vil vide om dem, på hvadsynes.mmm.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt