Magasinet M!

Facebook er på vej med dating app!

Nu bliver det mere legitimt at finde damer på Facebook

Under Facebooks F8 konference i går aftes, annoncerede Mark Zuckerberg virksomhedens næste store featuresatsining: Dating. 

Med over 200 millioner Facebook-brugere, der har angivet deres civilstatus som single, er det et marked som Zuckerberg finder særdeles interessant. Han fortæller at målet er, at skabe en platform hvor folk kan bygge ægte faste forhold, og ikke kun hook-ups. Et lille jab mod Tinder, men mon ikke der også bliver rig mulighed, for bare at finde en flirt, på Facebooks kommende Daring-platform?

Facebook præsenterede også et muligt layout til den kommende app, der uden tvivl ligner den interface, vi blandt andet kender fra Tinder og Bumble. 

Men inden du, dig der er i forhold, sletter din Facebook-profil, i panik over hvad din kæreste tænker, at dine motivationer på Facebook er, så træk lige vejret: Dating-fuktionen bliver en tilvalgsfunktion på mobilappen, og altså ikke en dybt integreret del af Facebook. Det betyder, at man aktivt skal vælge til, hvis man er interesseret, i at konvertere sin single-status, til en dedikeret indsats, i at finde en mage. 

ANNONCE

Sådan kommer det til at virke:

I den nye dating-funktion, bliver det muligt at finde potentielle matches, baseret på delte interesser og events. Når man finder en, der deler interessen man søger efter, får man mulighed for at sende en rent tekstbaseret privat besked - udenom Facebook Messenger. Oplægsholderen gjorde en del ud af, at understrege, at folk KUN kan sende tekstbeskeder, til den potentielle match: Dick-pic krise undgået. 

Hvad tænker du? Kunne du finde på at benytte Facebooks nye dating-funktion?

ANNONCE
Del

Seneste nyt