Magasinet M!

Ford og VW går sammen...

Utroligt nyt samarbejde ser dagens lys

Ford og VW fans er måske ikke altid på samme bølgelængde, men fans af de to mærker, må snart til at finde ud af det med hinanden, for de to mærker har netop annonceret et kæmpe samarbejde!

Det nye samarbejde er blevet annonceret, efter de første formelle aftaler i en bred alliance er faldet på plads. Formålet er at sætte skub i konkurrencedygtigheden og give en bedre ydelse til kunderne, i en hastigt ændrende industri.

Alliancen mellem de to globale mærker indebærer ikke et krydset ejerskab i mellem de to.

Virksomhederne har planlagt at levere første bil på fælles platform i starten af 2022. Dette bliver en mellemklasse pickup truck. Denne følges op med flere varevogne i Europa.

Volkswagen og Ford er også blevet enige om, at udforske potentialet for samarbejde, i udviklingen af elektriske biler og selvkørende biler, fremadrettet.

Aftalen er faldet på plads, for at øge konkurrencedygtigheden på området for erhvervsbiler, der forventes at vokse markant, i løbet af de næste fem år. Samarbejdet gør virksomhederne i stand til at dele udviklingsomkostninger, og benytte de respektive produktionsfaciliteter, til at øge væksten på markedet. 

Mærkerne vil dog beholde deres udprægede brand-karakteristikker.

Se selv pressemeddelelsen her, hvis du ikke tror på os!

ANNONCE
Del

Seneste nyt