Magasinet M!

Se Ford Mustang Bullitt fyre den af på Isle of Man

Fords film-ikoniske kærlighedserklæring får smidt pedalen i bund

Fords specialdesignede Mustang Bullitt-edition, der er en kærlighedserklæring og jubilæumsmodel til Steve McQueen filmen af samme navn, blev annonceret for et lille års tid siden. 

Nu har den så endelig ramt vejene ude i den virkelige verden, og det fejrer Ford med en egenproduceret video, hvor de fremviser bilens egenskaber, på den britiske Isle of Man. 

Er der én ting, man ved om øen i Det Irske Hav, er det formentlig, at den er hjemsted for en af verdens mest berømte motorsportsevents, nemlig motorcykelløbet Isle of Man TT, der i folkemunde også blot går under navnet ’Tourist Trophy’. Løbet finder sted på Mountain Course-bjergruten, hvor fartgrænser er ikkeeksisterende, som det også er tilfældet mange andre steder på øen.

Den såkaldte Mountain Road, en særligt hurtig sektion af Mountain Course-ruten, indgår nu som den seneste i rækken af Europas bedste køreruter udvalgt af Ford, som sætter fokus på ruter, hvor glæden ved at komme omkring på fire hjul kun overgås af idyllisk landskab, kulinariske oplevelser og lokalbefolkningens gæstfrihed.

“Øens mad og drikke er fremragende. Du kan tage dertil for at prøve en af Europas mest berygtede ruter, men det er folket, maden og landskabet, der vil få dig til at længes efter at blive,” forklarer journalist Steve Sutcliffe, som har været bag rattet i den nye Ford Mustang Bullitt, der fejrer 50-års-jubilæet for den legendariske Warner Bros.-film af samme navn.

ANNONCE
Ford Mustang Bullitt - Isle of Man

Specialmodellen af Mustang Bullitt adskiller sig fra den ordinære Mustang GT, ikke kun ved at have et anderledes look med special-lakering andre emblemer og Bullitt-gearknop. 

V8-motoren på 5.0 liter leverer nemlig også flere hestekræfter end den anden model, nemlig 460 hestekræfter mod 450 hestekræfter. Der er selvfølgelig ikke alverden til forskel. Men som Dom Toretto/Vin Diesel siger: “It doesn’t matter if you win by an inch or a mile.  Winning’s winning!”  

Ford Mustang Bullitt har en vejledende dansk salgspris på 794.375 kroner. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt