Magasinet M!

Hjælp! Min kæreste vil hele tiden danse - hvad gør jeg?

En læser har spurgt, hvordan han skal sige til sin kæreste, at han virkelig ikke har lyst til at danse, hver gang de er i byen, uden at såre hendes følelser? Det kan du får svaret på lige her.

Hjælp! Min kæreste vil hele tiden danse - hvad gør jeg?

Hej piger. Hvad skal man gøre, hvis man er i et forhold med en pige, der elsker at danse med mig, når vi er i byen. Men jeg siger nej næsten hver gang og sårer hendes følelser gang på gang. Jeg føler mig dum og ikke godt tilpas, når jeg danser - i hvert fald i ædru tilstand. Hvad skal jeg gøre?

- Anonym1995, 20 år

Indrømmet. Vi på redaktionen er heller ikke de store dansere, medmindre vi har smidt en hel flaske vodka indenbords (okay, så er vi nok nærmere bevidstløse, men så en halv da). Det ser simpelthen så dumt ud, når vi svinger vores lange lemmer rundt helt ude af takt til musikken. Men den her var straks værre. For vi ved sgu heller ikke, hvad vi ville gøre, hvis vi havde en kæreste, som var klar på en svingom, hver gang vi indtrådte den lokale Crazy Daisy. Og det ved vores læser her, som du kan læse ovenover, ganske vist heller ikke. Men så er det jo godt, vi har en masse piger, som kan svare på sådan et spørgsmål. Svar, du kan læse lige her.

Husk, at du inde på hvadsynes.mmm.dk som altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få svar på. Uanset om det vedrører, sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar på netop din undren. Så tøv endelig ikke med at spørge. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce