Magasinet M!

Hvornår bliver du for desparat? Få pigernes dom her!

En 24-årig læser lykkes med at få numre på pigerne, men herfra dør den. Han vil gerne vide, om han er for desperat.

Hvornår bliver du for desparat? Få pigernes dom her!

Hvornår er en fyr for desperat for jer piger, og hvordan betegner I i det hele taget "desperat"? Jeg går typisk efter de eftertragtede og attraktive piger og lykkes delvist også med at få nummer og snakkes ved/ses efterfølgende, men alligevel bliver det aldrig rigtig til noget seriøst i sidste ende. Fordi jeg er "desperat" eller "omklamrende" - men jeg ringer/skriver sjældent hver dag, og jeg går ikke på kompromis med den, jeg er, eller undskylder herfor for at "alt er godt igen". Hvad kan det så være? Jeg er lidt lost her.. :-)

- M4N, 24

Hvor går grænsen fra at virke interesseret til at fremstå desperat? 

Det er egentlig meget rart at vide, for det er ofte ikke til at finde ud af de piger. Hvis du ikke virker interesseret, dropper hun dig. Men hvis du virker for interesseret, dropper hun dig også for at være for desperat.  

De bedste til at svare på dette må være pigerne selv, hvor en fyr på 24 år da også har søgt om hjælp.

Læs alle pigernes svar her!

Husk, at du inde på hvadsynes.mmm.dk som altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få svar på. Uanset om det vedrører, sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar på netop din undren. Så tøv endelig ikke med at spørge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt