Magasinet M!

Kan min sædsmag blive bedre?

Hej Sabinasilden :-) Min kone og jeg kom i går til at snakke om smagen og konsistensen af sperm, og nu kommer jeg til at tænke på, at jeg har læst eller hørt, at det kan ændres ved, at manden spiser noget bestemt.

Kan min sædsmag blive bedre?

Har du en 'opskrift' på eller nogle tips til, hvad jeg kan spise (helst ikke piller, men gerne noget, jeg selv kan blande bedre, og endnu bedre hvis det er naturlige eller endda økologiske ingredienser) så min sperm smager bedre?

Tusind tak for hjælpen!
Knus

El Torero Spermatodor Curioso

Kære El Torero Spermatodor!


Det er helt rigtigt, at det det du spiser påvirker smagen og lugten af din sperma.

Persille skulle have de magiske kvaliteter, der giver sperma en udsøgt smag! Hvis du spiser en masse friske grøntsager, og krydderier som persille, ingefær, smager din sperm frisk.

Hvis du propper dig fuld med fastfood burgers vil din sperma smage herefter! Da lugt (og her smag?) er ligeså individuelt som vores fingeraftryk, er det lidt et eksperiment at finde frem til netop den cocktail din kæreste synes er god.

Hvis I vil gøre noget ud af det ? prøv følgende: En tre dages let faste med frugt og grønsagsjuice for at rense ud og neutralisere dit system.

Herefter, vegetarkost med basisgrøntsager (som kartoffel, selleri, pastinak, gulerødder, med masser af friskt vand og friske krydderurter).

Så må din kæreste sample ?desserten?, og bekræfte at smag forandrer sig i forhold til din diæt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt