Magasinet M!

Kedelig kontorhverdag? Her er tricket, der gør det hele lidt sjovere

Flaskeslips to the rescue!

Forestil dig det her: Det er fredag, og du er klar til en fyraftensøl. Måske du har brug for de stærkere sager efter en hård uge. Frem for at nyde en dåseøl i hånden kan du nyde den direkte og diskret fra skrivebordet, fredagsbaren eller i kantinen. 


Med et flaskeslips kan du leve op til dresscoden på din arbejdsplads - samtidig med du har fri adgang til at tage en tår af de stærke sager direkte fra slipset. På den måde kan du gøre kontorhverdagen bare en smule sjovere. Se dét kalder vi smart. 

Flaskeslipset ligner et ganske almindeligt slips med striber. Men som man siger, skal man aldrig skue hunden på hårene. For inde i slipset gemmer sig en beholder og et mundstykke. Når du har fyldt beholderen med noget din favorit spiritus, kan du diskret tage en tår direkte fra mundstykket. 

Slipset er færdigbundet, så du slipper for at døje med at binde det om morgenen. Det fylder bare slipset op, tager det på og tager på arbejde. Så har du altid lidt opmuntring ved skrivebordet, frokostbordet, fredagsbaren, i printerrummet – ja, overalt. 

Så er du klar til en hård mandag. Eller tirsdag. Eller onsdag. Eller...

Fang det her: 149 kroner.*

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce