Magasinet M!

Klædt på til kulde

De varme vinterdage kræver ikke den store mundering, så en tyndere jakke er et perfekt miks med jeans og skjorte.

Klædt på til kulde

Jakke model Hydow fra Matinique. Pris: 1.499 kr.

Jeans model Damson fra Wrangler. Pris: 700 kr.

Skjorte model Plato fra Minimum. Pris: 600 kr.

Sweatshirt fra A Question Of. Pris: 650 kr.

T-shirt fra Ben Sherman. Pris: 399 kr.

Sneakers fra Hummel. Pris: 600 kr.

Klædt på til kulde

Klar regn og rusk i et par grove klassiske støvler. Vælg dem i en mørk farve, da de er mindre sarte og kan kombineres med flere farver. De er en god investering for os, der bor nordpå i verden, og de kan desuden bruges i mange år, hvis du passer godt på dem. Så husk at give dem en imprægnering, før du tager dem i brug, da det giver god beskyttelse og længere levetid. Det skal du faktisk med næsten alt læder.

Støvler fra Ecco. Pris: 1.400 kr.

ANNONCE
Klædt på til kulde

Huer holder ikke kun på varmen, men er også perfekte til at toppe dit kluns med. Er resten af tøjet meget enkelt og farveløst, så er en frisk farve prikken over i'et. Huen redder dig med en dårlig hårdag, men også dig, der vil skjule en skinnende bowlingkugle. Og de passer heldigvis lige godt til en afslappet dunjakke som en finere uldfrakke.

Huer fra Pellepelle. Pris: 199 kr./stk.

ANNONCE
Klædt på til kulde

Er du ikke udrustet med en varm vinterjakke, vil en varm strik hjælpe dig langt henad vejen. Gå efter basis og ensfarvede strik og undgå at vaske dem hver gang, du har brugt dem. Luft dem i stedet, så holder de nemlig længere.

Strik fra Samsøe & Samsøe. Pris: 500 kr. (grå)

Strik model Namis fra Gabba. Pris: 699 kr.

ANNONCE
Klædt på til kulde

Har du svært ved at finde den helt rigtige pasform på dine t-shirts? Så kan du skræddersy din egne t-shirt efter mål hos sonofatailor.com. Her kan du vælge mellem tre basis-modeller og indtaste mål, model og farve, du ønsker på din t-shirt og så bliver det frit leveret indenfor cirka to uger. Ret genialt. Så får du skræddersyet tøj for en slik.

T-shirts fra Son Of A Tailor. Priser fra ca. 390 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce