Magasinet M!

Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date

Hvis du undrer dig over, hvorfor damerne aldrig åbner op for safterne for neden på første date, så er det, fordi du gør noget forkert. Men her giver en kvinde dig seks råd til, hvordan du kan ende på lagenerne på første date.

Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date

Fyre, der påstå, at de ikke er interesserede i sex på første date, men gerne vil lære kvinden at kende først, inden de hilser på med hammeren, lyver værre end doping-dyret Lance Armstrong.

For selvfølgelig vil vi fyre da have sex på første date. Og når vi ikke er lykkedes med vores åbenlyse mission, skyldes det, at vi har fucket op i stor stil. Men det kan undgås. Det kan rent faktisk lade sig gøre at få pigen til at åbne skattekisten allerede efter turen på Jensens eller filmen i biffen.

Brobible-skribenten Sarah Solomon (som er kvinde..) giver seks skarpe råd til, hvordan du får held med at komme helt hen til 'anden base' allerede på din første date med en dame. Og det er mere simpelt, end man skulle tro.

Klik dig videre i galleriet og læs hendes råd.

ANNONCE
Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date
Vittige beskeder virker

I tiden op til mødet med din date er det en god idé, at skrive lidt med hende. Gerne lidt vittige og sjove beskeder for at fjerne de værste spændinger, inden I mødes. Det gør samtidig, at I føler I kender hinanden bedre, end I i virkeligheden gør.

Du behøver ikke at sms'e hende alle de klassiske første date-spørgsmål som "hvor voksede du op?", "hvor gik du i skole henne?" og "har du en mis?" (altså, kat). For så er der mindre at tale om på første date. Spørg i stedet ind til, hvordan hendes dage har været og fyr en lille let fordøjelig joke af for at teste hendes humør. Og så lad venligst være med at indlede alle beskeder med et 'haha'. Det er falskt og desperat, det ved alle.

ANNONCE
Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date
Find læderet frem fra baglommen

Manden vælger, hvad der skal ske på første date. Sådan er reglerne. Derfor kræver det også, at du en gang imellem bevæger dig uden for værelsets fire plakatklædte vægge, så du finder inspiration til, hvad du skal finde på at lave med din date.

Det er ikke, fordi piger er prostituerede, men de er mere tilbøjelige til at lukke op for herlighederne for neden, hvis manden finder læderet frem fra baglommen og betaler for drinks. Ja, der blev kun sagt drinks. For det vil være akavet at sidde til fin femretters middag med en fremmed person. Og så bliver man også mere fuld på tom mave, og så ved man aldrig, hvad der kan ske med folks fantasier og lyster.

ANNONCE
Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date
Lad være med at være en narrøv

Det er muligt, kvinderne gerne vil have, du klæder dig som en bad boy. Men det betyder ikke, at du skal opføre dig som én. Folkeskolen er forbi, så damerne synes ikke, det er sjovt eller sexet længere, at du driller den fedtede fysik-nørd med hans bumser, briller og bøjle foran alle andre.

Det er en myte, at kvinder kun vil have fyren, der opfører sig som et fjols, der udstiller andre for selv at fremstå stærk. Den slags har de hverken tid, lyst eller overskud til, for så står andre søde og forstående fyre bare klar til at overtage hende og senere føre deres følsomme scepter derop, hvor du aldrig får adgang. Til gengæld vil kvinderne heller ikke have en alt for flink fyr, de efter behag kan rive rundt som en sørgelig cirkushest. Bare ikke vær en narrøv, okay?

ANNONCE
Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date
Sig noget sødt

Piger elsker komplimenter (surpriiiise!). Men det glemmer mange fyre bare. De elsker at få at vide, at de er sjove, har smukke øjne og bærer en kjole, der fremhæver deres flotte former. Men drop komplimentet om den gode røv og de dejlige bryster. Det er lige at gå en hjørnetand for langt.

Ved at komplimentere hendes ydre og hendes personlighed er hun samtidig mere villig til at vise, hvordan hun ser ud inde bag den stramme kjole, når I nu forhåbentlig rammer hendes boksmaddras senere på aftenen.

ANNONCE
Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date
Vær lækker og attraktiv

Okay. Det kan lyde lamt. Men du skal sgu være lækker og attraktiv at se på, hvis du skal have en reel chance hos damerne. I hvert fald, hvis det skal føre til at få fedtet snogen ind for neden. For det er ofte udseendet, der afgør, om en dame vil i kontakt med dig og lade sig invitere hende ud til at begynde med. Så træn kroppen, og drop chipsposen. Ellers er dine chancer for succes hos kvindemenneskerne mindre end chancen for at finde en sørøverskat i din egen baghave.

Hvis det skulle forholde sig sådan, at du ikke er den flotteste bøf på kødmarkedet, så kan du øge dine chancer for sex, hvis du er en ekstremt sjov, klog og betænksom fyr. Og så skal der ellers bare drinks på damen, så hun griner ekstra meget af dig.

ANNONCE
Kvinde giver dig 6 råd: Sådan får du sex på første date
Bær en blazer

Kvinderne kan åbenbart godt lide en fyr i blazer. Det giver nemlig indtrykket af, at du har styr på dit shit, og at du er i stand til at sætte tøjet sammen. Men den skal ikke være sort. For så ligner du en bankmand eller en, der skal til begravelse. Det er næsten lige slemt. Nej, navy fungerer godt for damerne, så prøv med den farve. Den er så tæskemandig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt