Magasinet M!

Lesbiske afslører: Derfor er vi bedre end fyre til at score piger

En flok lesbiske kvinder i et berømt TV-program i USA fortæller, hvorfor de er mænd overlegne, når der skal scores kvinder. Måske kan du lære noget af de lesbiske.

Ikke nok med, at vi mænd kæmper som sårede og ynkelige baggårdskøtere for at lokke kvinder med på én date, så skal vi sgu også kæmpe mod andre kvinder, der jagter de samme søde trofæer som os.

Ja, vi taler om lesbiske her. De er på mange måder vores værste konkurrenter i kampen om en dejlig date. For de ved om nogen, hvad en kvinde søger, og de kan sige de rigtige replikker, der lokker dem med ud - eller hjem. Det mener i hvert fald en flok lesbiske piger fra programmet Generation whY, som sætter ord på, hvorfor de mener, de er langt bedre end os mænd til at score damer.

For eksempel mener en pige i programmet, at det i sig selv er en fordel, at hun er hunkøn, når hun indleder en samtale med en anden af 'hendes slags'.

"Lesbiske har en fordel, fordi de kan virke ridderlige og galante uden at blive anklaget for at være chauvinistiske," siger en kvinde i Generation whY.

Se det lesbiske indslaget fra Generation whY herover og hør, hvilke fifs og tricks de bruger til at score kvinder.

ANNONCE
Lesbiske afslører: Derfor er vi bedre end fyre til at score piger

Mens mange mænd måske ikke aner, hvad de skal sige til kvinden, når de sidder i baren og bager på hende, som var hun verdens eneste vaniljekrans, så ved en lesbisk præcis, hvordan hun skal spille bolden.

"Vi lesbiske kunne lige så godt have en doktorgrad i 'kunsten at score en pige' - vi kan læse hende som en åben bog, og vi kan give hende præcis det, hun vil have," siger en anden kvinde.

En tredje kvinde mener ganske enkelt, at kvinder er bedre til at indlede samtaler med andre kvinder, og at kvinder er mere selvsikre end os stærke handyr. Og så mener kvinden, at kvinder har overskuddet til at give deres egen plads i toiletkøen videre til hunkønnet. Et trick, der kan scores lette scorepoint på.

"Jeg tror det handler om, at mange fyre gerne vil udstråle selvsikkerhed og karisma, men uden at virke som en klæbrig og uhyggelig orm, der ikke er til at slippe af med," siger kvinden om mænds usikkerhed blandt damerne.

ANNONCE
Lesbiske afslører: Derfor er vi bedre end fyre til at score piger

En helt fjerde kvinde har en noget alternativ fidus til, hvordan man scorer kvinder - lesbisk eller ej. Og mad er involveret i hendes smarte scoretrick.

"Hvis du vil score en pige, så inviterer du hende bare ud på pizza - for hvis hun ikke vil have pizza, er hun sandsynligvis ikke en person, du vil bruge tid på," lyder det fra personen.

Det er et yderst vist råd, hun kommer med dér. Det kan dog tilføjes, at pigen med sikkerhed er en alien, hvis hun afviser et solidt slice med pepperoni og hvidløg efter en våd bytur. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce