Magasinet M!

MYTE ELLER EJ: Går kvinder efter bad boys?

Der er en udbredt opfattelse af, at kvinder generelt har en tendens til at falde for bad boys. Derfor satte et hold forskere sig for at teste den tese!

MYTE ELLER EJ: Går kvinder efter bad boys?

Vi kender alle sammen den fyr, der er pigernes ven men aldrig formår rent faktisk at score nogle af de førnævnte. Til gengæld så kan hans ven, der er meget langt fra en gentleman, ikke gå 100 meter uden at få en date med hjem. 

Men kan det virkelig passe, at kvinder tiltrækkes af bad boys? Det har et hold forskere udgivet en artikel, som omhandler.

Artiklen angiver en bad boy som en mand, der ryger og drikker. Man ville måske normalvis også have nogle andre parametre at vurdere efter, når en bad boy skal udpeges - men sådan er det altså ikke i det studie. 

Studiet viser, at både rygning og druk i første omgang har en positiv effekt på mænds muligheder hos kvinder. Lykken varer dog ikke ved, og hvis du vil holde på en kvinde så er det lettere uden for meget røg og alkohol på slæb. 

Narcissisterne

En række andre studier viser desuden, at dem som vi anser som "slemme" oftest har narcissistiske tendenser. Dette gør, at de virker til at have høj selvtillid, være selvoptagede og udstråle selvhøjtidelighed. 

Når man først støder på disse mennesker vil disse egenskaber virke attraktive, men igen vil de på længere sigt frastøde mange. Dette er tilfældet da narcissister ofte virker kolde, arrogante og fjendtlige - hvilket ikke lugter særlig meget af kæreste-potentiale.

Narcissistiske kvinder tager, ifølge studier, ofte mere makeup på end kvinderne uden disse træk, mens mandlige narcissister bruger længere tid på at opbygge muskelmasse. Dette faktum kan også meget vel være med til at få dem til at fremstå meget attraktive i begyndelsen.

Noget tyder altså på, at kvinder virkelig er vilde med bad boys - men kun kort. Så det kommer altså helt an på dine ønsker, om du skal skrue op eller ned for din indre bad boy for life! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt