M!

No bullshit: Sådan tænker pigerne i byen

Pigerne siger altid, vi ikke forstår dem - men vi ved lige præcis, hvorfor de gør, som de gør. Her er M!s no bullshit-guide til det modsatte køn.

Denne guide er tidligere blevet bragt i M! magasinet, men vi synes, den fortjener et gensyn.

1. Piger er horny

Præcis ligesom os! De har bare lært, at pæne piger ikke viser det. For så kaster andre piger sig over dem som piranhafisk over en halvdød ko.

Derfor kæmper piger ofte imod, når du inviterer dem hjem til lidt sofa cha-cha-cha. Bare husk på at hun sikkert er lige så horny som dig under den jomfruelige overflade. Og husk at en lækker sild bedst hales hjem på enmands-hånd. Det er ikke altid, veninderne skal se hende score. Dem der skal vide det, kan få det at vide senere, og så slipper hun for at blive stemplet som, ehm, billig.

2. Piger lægger planer

Mens fyre bruger samme teknik til at vælge hvem de hopper i kassen med, som de bruger til at vælge fadøl ved baren, tænker piger meget mere strategisk. De planlægger timer, ja dage frem i tiden, og hvis det går galt med ham eller hende, de udvalgt sig fra starten, har de både en plan B, C og D at arbejde videre med. Den ultimative backup-løsning er deres mobiltelefon: Her har pigerne indkodet numre på deres små soldater (bollevenner), de altid kan ringe til og trække frem eller tilbage, alt efter hvordan slaget står på slagmarken.

3. Piger er høns

De inddeler sig altid i en hakkeorden: Den smukkeste ligger øverst, forhadt af de andre og en evig konkurrent til resten af feltet. Derfor bliver du altid lidt mere lækker i andre pigers øjne, når du lægger hårdt ud med at flirte med diskotekets allerhotteste model. For det første viser det, at du ikke mangler selvtillid, hvilket piger synes er frækt. For det andet bliver du mere uopnåelig. Du snyder simpelthen de andre piger til at tro, at de scorer over deres niveau, når de går efter dig.

M! TIP: Superlækre piger ender ofte med at gå alene hjem. Fyre tror nemlig at de er så smukke at de er uopnåelige. Prøv dit held. Det kan være, at du som den eneste deltager automatisk går videre.

No bullshit: Sådan tænker pigerne i byen

4. Piger kan godt være misundelige

Og når det går en veninde lidt for godt, kan du risikere at løbe ind i den berygtede 'cockblock': Du er ved at komme over målstregen efter en lang aftens flirt, men lige som I skal til at gå, griber den misundelige veninde fat i dit godt fordrukne offer og prøver at slæbe hende væk. Cockblocken er effektiv, men kan vendes til din fordel, hvis bare du får dit offer væk fra vagthundene. At hun gør noget lidt frækt, som hun ikke burde gøre, tænder hende nemlig. Det bedste forsvar er et angreb, så hvis du ser en cockblock i optrækket, så send dine venner frem på banen, så de kan mandsopdække.

5. Nogle piger er nemme

Piger, der har haft en problematisk barndom eller er blevet svigtet ofte, er en sikker scoring. De fortolker nemlig din interesse som oprigtig kærlighed og føler sig bedre tilpas med sig selv, når de får noget opmærksomhed. Men det betyder ikke, at du skal bestille taxa, lige så snart hun går i gang med at snakke om sin alkoholiske far. Der er stadig en god chance for at falde i venne-fælden. Slå til med det samme, inden hun begynder at tro, at du er hendes psykolog.

6. Piger elsker venner

Også venner af det modsatte køn, som kan bekræfte dem i, at de er søde og smukke. Men i modsætning til dig kunne de aldrig finde på at bolle med deres venner. Hvis en pige begynder at græde for meget op af din skulder, så er det din opmærksomhed, og ikke den blånakkede hævner hun er ude efter.

M! TIP: Cut your losses med det samme. Hvis der er for mange venskabelige vibes, og for lidt kropskontakt, så inviter hende med hjem med det samme. Siger hun nej, er det videre til den næste.

Del