M!

Nu giver Tinder dig flere likes og mere sex: Her er funktionen du altid har ventet på

Og det bedste af det hele: Du skal ikke gøre en skid!

Nu giver Tinder dig flere likes og mere sex: Her er funktionen du altid har ventet på

Takket være en ny funktion på Tinder er dine chancer for en tur i sengen med en dame steget. Ikke 400 procent, men stadig en ok sjat.

Den nye funktion hedder 'Smart Photos', og den er hjælpsom. Rigtig hjælpsom. Funktionen fungerer sådan, at den arrangerer dine uploadede billeder, sådan så det billede, du oftest bliver 'liket' på, er det billede, som modparten først ser. Smart, ikke? 

Er du skeptisk over funktionen? Det behøver du ikke at være. Under testperioden var der en forøgelse på 12 procent i matches, hvilket må betragtes som en god sjat.

- Smart Photos lægger mærke til hver enkelt persons "swiping"-mønster, når den udvælger, hvilket billede de skal se først. Det er et system, som bliver smartere med mængden af input. Altså, jo mere du "swiper", og jo mere du bliver "swipet" på, jo bedre bliver din algoritme, skriver Tinder på deres blog.

Og det bedste af det hele er, at du ikke skal røre en finger! Lige bortset fra at du nok lige skal slå det til. Gå ind i appen, åbn indstillingerne, klik på dine billeder, og slå 'Smart Photos' til. Wupti, så er dine chancer for bonus på din næste Tinder-date lige steget.

Del