Magasinet M!

Ny app hjælper dig: Sådan afslører du om din kæreste er på Tinder

Mistænker du din kæreste for at være aktiv på Tinder, uden du ved det? Eller vil du vide, om din mor er kommet på, efter hun blev skilt? Swipebuster hjælper dig med at få bugt med det svar.

Hvis du er den nysgerrige type, så har du måske set på din kærestes telefon eller læst hendes beskeder på Facebook. Det er kun i sjældne tilfælde en klog beslutning, for hvad er det, du håber på at finde, og hvad er konsekvensen, hvis hun finder ud af det? 

Datingverdenen er over det sidste årti flyttet fra barer til computere og fra computere til telefoner. Apps som Tinder og Happn er som udgangspunkt gratis at benytte, og du behøver ikke engang at rejse dig fra din sofa for at finde en date.

De mænd og kvinder, der gerne vil være deres kærester utro, bruger ikke kun Victoria Milan og lignende hjemmesider, og derfor findes der adskillige profiler på Tinder, hvor personen bag ikke er single. Hvis du selv er single og leder efter uforpligtende sex, er det ikke et problem, men hvis din kæreste er på Tinder uden dit samtykke, ja, så er det. Og det er af den grund, at app'en Swipebuster er kommet til verden. 

ANNONCE
Ny app hjælper dig: Sådan afslører du om din kæreste er på Tinder

Med Swipebuster kan du søge blandt alle profiler på Tinder, og man behøver ikke at mistænke sin kæreste for at være utro for at kunne se det sjove i det. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste navnet på personen, deres alder, og et sted, hvor du tror, de har været på Tinder. Derefter viser app'en de profiler, der matcher med kriterierne, og du har nu svaret på, om din kæreste leder efter andre. 

Opfinderen af Swipebuster ønsker at være anonym, så vi ved desværre ikke, om han fandt på det, da han opdagede, at hans kæreste var ham utro gennem Tinder. Han påstår i stedet, at han har lavet app'en for at hjælpe folk med at indse, hvor meget information der ligger på nettet, uden vi ved det. 

Swipebuster er gratis at downloade, men koster penge at bruge. Helt præcist skal du af med 5 $ (ca. 32 kroner) for at få tre søgninger, så hvis du er en nysgerrig eller jaloux type, kan det hurtigt løbe op. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt