Magasinet M!

OnePlus går et level op med deres nye smartphones

OnePlus har netop afsløret deres nye produkter. Som det har været teaset, er der tale om en omgang OnePlus 7 - plus det løse. 

Smartphone-brandet har ikke ladet sig nøje med en enkelt smartphone denne gang; der er både blevet plads til OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, (og en 5G Pro-version) og en nye model af deres trådløse earbuds: Bullets Wireless 2. 

ANNONCE
OnePlus 7 Pro - OnePlus går et level op med deres nye smartphones OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro

Det der åbenlyst springer mest i øjnene er den nye OnePlus 7 Pro, et spark op mod branchens øvrige flagskibs-telefoner.

Den nye 7 Pro trækker opmærksomheden på flere punkter. Først og fremmest er der den store skærm, som fremstår helt uden notches, punches eller andre symmetriforstyrrende elementer - frontkameraet er nemlig skjult bag skærmen. Dette køres op med en mekanisk funktion, og kun når kameraet benyttes. 

Pro-versionen har fået masser af kærlighed fra OnePlus. 

Selve chipsettet der hedder Qualcomm Snapdragon 855 benyttes på både OnePlus 7 Pro og OnePlus 7, og er det samme der blandt andet danner base for Galaxy S10, Sony Xperia 1 m.fl. 

I 7 Pro bliver octa-core processoren blandt andet bakket op, af op til 12 GB RAM(!). 

Skærmen er en 6.67" AMOLED skærm med QHD+ opløsning og en refreshrate på 90 Hz - der betyder at skærmen får en mere flydende bevægelse, en størstedelen af de andre smartphones på markedet (Razer, Asus og andre gaming-smartphones er også med på det ræs).

På kamerasiden har OnePlus også oppet sig. Her finder man tre kameraer på bagsiden: 48 megapixel + 8 megapixel teleobjektiv + 16 megapixel ultra vidvinkel. OnePlus har udviklet et nyt autofokus-system, der anvender AI til at skabe de bedste skud i både dagslys og ved lowlight. 

Frontkameraet, der er den sjove gimmick her, er dækket af safirglas - og selve pop-up mekanismen skulle være testet til over 300.000 gange, der oversat til dagligt brug betyder at den gerne skulle holde til at blive åbnet og lukket 150 gange om dagen, hver dag - i over fem år. 

OnePlus 7 Pro byder også på en række andre forbedringer, i flæng nævnes: Batteri på 4.000 mAh, Warp Charge, forbedret screenunlock, stereo højttalersystem certificeret af Dolby Atmos, Fnatic Mode til gamers og mere.

Læs endnu mere om OnePlus 7 Pro her.   

OnePlus 7 Pro forhandles fra den 21. maj - og priserne starter i 5.399,- kroner for 6 GB RAM og 128GB lager, mens versionen med 12 GB RAM og 256 GB lager kommer til at stå i 6.399,- kroner. Stadig billig!

ANNONCE
OnePlus går et level op med deres nye smartphones

OnePlus 7

Bare fordi OnePlus har fået en storebror, betyder det ikke at den originale modelserie forbigåes, og selvom den nye OnePlus 7 ikke har nær så mange iøjenfaldende features som Pro-versionen, er der dog stadig interessante ting i vente. 

Her holdes designet dog mere i stil med forrige model, OnePlus 6T - med drop-notchet i fokus. 

Her har vi som sagt samme hurtige chipset, og som i Pro-versionen er der også Dolby Atmos stereohøjttalere og ny screenunlock. 

På kamerafronten er vi anderledes stillet end i Pro-versionen. Den primære sensor har et Sony IMX586 med 48 MP, blænde på f/1.7 samt optisk og elektronisk billedstabilisering. Det sekundære kamera er 5 MP, og hele kameraopsætningen er igen drevet af den nye UltraShot maskine. 

OnePlus 7 har salgsstart den 4. juni - og prisen starter i 4.299,- kroner for en variant med 6 GB RAM og 128 GB lager. 

ANNONCE
OnePlus går et level op med deres nye smartphones

OnePlus Bullets Wireless 2

De nye Bullets understøtter OnePlus Warp Charge, og det betyder at man får godt og vel 10 timers spilletid for blot 10 minutters opladning - en meget god byttehandel. Samtidig giver en fuld opladning helt op til 14 timers spilletid. 

Selve lydenhederne er blevet opgraderet - og sidst, men ikke mindst: Yderskallen på de nye arbuds er designet i metal. 

OnePlus Bullets Wireless 2 sælges fra den 21. maj, til en pris på 799,- kroner. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt