Magasinet M!

Her er priserne på de nye OnePlus-modeller - og McLaren Edition

OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro og noget med McLaren

OnePlus har nu afsløret deres nye T-varianter af 7'er serien der først så dagens lys tilbage i maj.

Smartphonemærket fortsætter deres vanlige udgivelsesmønster, ved nu at tilbyde lettere opdaterede versioner, af deres nuværende modelserie, og i denne omgang er det blevet til en OnePlus 7T, dens storebror OnePlus 7T Pro og en ny McLaren edition, derude i horisonten.

Ligesom når Apple smider et S på deres modeller, er det heller ikke den dybe tallerken der genopfindes ved OnePlus, men basismodellen 7T, har alligevel fået sig et par rigtig flotte opgraderinger.

I de direkte opgraderinger der dækker begge modeller, lanceres de nye modeller med en variant af OnePlus-launcheren Oxygen OS, der kører med seneste version Android: 10.

Chipsettet, der er Qualcomms bedste pt, hedder nu 855+ og ikke blot 855 - dette dækker primært over en række optimeringer i AI-motoren, der giver telefoner på denne teknologi op mod 15% bedre performance over hele linjen.

På kamerafronten har begge smartphones fået forbedret software, og mens nightscape skulle være betydelig forbedret, er billedstabilisationen mærkbart forbedret, og så er der også et par hardware-mæssige opgraderinger at hente.

Det er mest tydeligt på OnePlus 7T, der nu har fået et triple-kamera setup, med en kombination af et 48 MP primært kamera, en 16 megapixel vidvinkel-linse og et 12 megapixel telefoto-indslag. I 7T ser vi også 2x optisk zoom, mens 7T Pro bygger videre på 7 Pro - og byder på 3x optisk zoom.

Den anden store overhaling der er overgået basismodellen, er tilføjelsen af den roste 90 hertz skærmteknologi - og der er altså blevet plads til en 6.55" AMOLED-udgave af slagsen, der er beskyttet af nyeste Gorilla Glas 3D.

Designet på 7T holder sig nogenlunde i samme spor: Aluminium omkranser for- og bagside af glas - et lille notch-kamera pryder fronten - mens det nye triple-kamera er anderledes synligt på bagsiden, indrammet i en stor sort cirkel.

7T Pro er meget mere identisk i udseendet, med forgængeren 7 Pro. 7T Pro gør stadig brug af et pop-up selfie-kamera, der muliggør en total kant-til-kant oplevelse i skærmen.

ANNONCE
Her er priserne på de nye OnePlus-modeller - og McLaren Edition

McLaren Edition

OnePlus 7T McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design og er en hyldest til den legendariske bilproducents evige jagt på innovation.

”Vi er enormt glade for igen at arbejde sammen med McLaren og bruge det ikoniske bilmærke som inspiration til dette utrolige stykke ingeniørkunst. Denne limited edition-smartphone er en hyldest til begge brands’ jagt på det ypperste, og resultatet er den bedst mulige smartphoneoplevelse,” fortæller Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus .

”Efter den succesfulde ’Salute to Speed’-lancering sidste år er vi glade for endnu en gang at kunne lancere en limited edition-smartphone sammen med vores partner, OnePlus. Vi er begge visionære brands, hvis jagt på innovation når et højdepunkt med OnePlus 7T Pro McLaren Edition. OnePlus 7T Pro McLaren Edition hylder vores delte passion for design og håndværk, og vi glæder os til at se, hvordan den bliver modtaget af tech-entusiaster og McLaren-fans over hele verden,” siger Mike Flewitt, CEO i McLaren Automotive.

Den nye OnePlus 7T Pro McLaren Edition byder på de samme specifikationer som OnePlus 7T Pro, men med 50% mere RAM, altså 12 GB. 

Ligesom sidste års 6T McLaren Edition, er årets nye model kraftigt inspireret af McLarens farver, med en tonet papaya-orange farve, der følger kanten af bagsiden. 

Den har også fået et specialdesignet Alcantara-cover, ligesom smartphonens temaer, er gennemsyret af McLaren temaet. 

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

OnePlus 7T (8 GB RAM, 256 GB lager) sælges fra 17. oktober 2019, vejledende salgspris: 4.699 kroner.

OnePlus 7T Pro (8 GB RAM, 256 GB lager) sælges fra 17. oktober 2019, vejledende salgspris: 5.699 kroner.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition (12 GB RAM, 256 GB lager) sælges fra 5. november, vejlendende salgspris: 6.499 kroner.

Forsalget er allerede begyndt hos:

3 Mobil 

Telia

ANNONCE
Del

Seneste nyt