Magasinet M!

På denne nye dating-app møder du pigen ansigt til ansigt før første date

En ny dating-app ved navn Halloooo har set dagens lys i Danmark. I modsætning til det til tider overfladiske Tinder møder du pigen face to face, før du vurderer, om hun har potentiale

Med Tinder har det aldrig været nemmere at afvise eller "like" en pige. Det er god tidsfordriv, men også virkelig overfladisk, og du kan meget vel gå glip af din drømmepige, hvis hun har valgt et mindre heldigt profilbillede eller synes uopnåelig. Det vil danske Peter Balstrup nu gøre op med og har derfor lanceret app'en Halloooo. En app, hvor brugerne mødes ansigt til ansigt i to minutter via telefonernes kameraer, før de skal tage stilling til, om der kunne være mere i det.

Ifølge Balstrup har mennesker en tendens til at skabe et "perfekt billede" af sig selv på dating sites, hvilket bare er med til at skabe yderligere afstand imellem personerne. Nej, der skal noget andet til for at skabe ægte relationer. Og det er derfor Peter Balstrup har skabt Halloooo.

"Vi tror på, at når mennesker sætter sig ned ansigt til ansigt på Halloooo, skabes de bedste forudsætninger for at lære hinanden at kende, som vi er, inden den første date i det virkelige liv," siger han.

Scroll ned for at se, hvordan Halloooo fungerer 

ANNONCE
På denne nye dating-app møder du pigen ansigt til ansigt før første date

Sådan fungerer Hallooo
- Optag en 10 sekunders video af dig selv, eller snap et billede
- Tryk 'Let s Talk', når du finder den, du ønsker at tale med
- I får nu to minutter sammen ansigt til ansigt over kamera

Hvis I begge vælger at trykke på 'Loveable' inden for de første to minutter, kan I tale, så længe I har lyst og/eller arrangere at mødes igen.

Download Halloooo gratis i App Store, og bliv logget automatisk ind via din Facebook-konto. Med Halloooo behøver du ikke at oprette en længere, personlig profil, og når du lukker appen, er du usynlig.

Indtil videre er det gratis at prøve Halloooo. Se videopræsentationen her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt