Magasinet M!

Pigernes mening: Sådan har vi det med hash-rygere

Nicks ryger hash hver dag. Derfor spørger han pigerne, hvordan de har det med folk, som har hang til den glade tobak. Få pigernes klare svar her.

Pigernes mening: Sådan har vi det med hash-rygere

"Hej piger. Jeg ryger hash dagligt og får stadig passet mine ting. Står op hver dag og går på arbejde, hvor jeg gør mit bedste. Ses stadig med vennerne og er ikke asocial... men er det et go eller no go, hvis en dreng ryger hash?" 

- Nicks

Et meget relevant spørgsmål fra Nicks. For hvem har ikke prøvet at putte fjolletobak i kæften? Måske alene efter en hård arbejdsdag. Eller sammen med vennerne inden en bytur eller når der skal sumpes til en film i sofaen fredag aften. Faktisk viser European Drug Report fra 2014, at 35,6 procent af danskerne mellem 15 og 64 har prøvet at ryge hash.

Men hvad siger pigerne egentlig til Nicks og andre drenges rygervaner? Er de klar til date dem? Eller bliver der sagt (ryge)stop? Det spørgsmål har mmm.dk's kvindelige læsere givet klare svar på lige her.

Så måske skal du være klar til at kvitte fjolletobakken, hvis du vil have et fast parforhold.

Husk, at du inde på hvadsynes.mmm.dk som altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få svar på. Uanset om det vedrører, sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar på netop din undren. Så tøv endelig ikke med at spørge. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce