Magasinet M!

Pinlige reklamer: Nu er Tinder på dit TV - så er der underholdning for hele familien

Nu kan du sidde og swipe på dit Apple-TV. Smart. Men det kan måske også blive en smule pinligt. Her kan du se, hvordan Tinder selv tager pis på konceptet.

Pinlige reklamer: Nu er Tinder på dit TV - så er der underholdning for hele familien

Swipe, swipe, swipe. 

Tinder har i flere år været vores yndlingsdating-app, og med mere end 1,4 milliarder swipes og 26 millioner matches hver dag, så er det efterhånden nok de færreste, der ikke kender til fænomenet. 

Indtil videre har app'en dog primært været brugt på telefoner og tablets, men det har Tinder nu valgt at lave om på. Nu kan du nemlig få Tinder på dit Apple-TV.

Dermed kan du sidde i stuen og swipe dig igennem dine mulige næste dates på den helt store skærm.  

Den nye platform har Tinder valgt at fejre med en række videoer, der på pinlig vis viser, hvordan det kan gå, når man deler Apple-TV med andre. 

ANNONCE

Og hvis du stadigvæk bor hjemme hos dine forældre, er det måske idé ikke lige at installere app'en på TV'et i stuen. 

For når ens mor begynder at blande sig, kan det hurtigt blive pinligt. 

Og nogle gange er det måske bare bedre, at få lov til at sidde helt alene i skjul, og swipe sig frem til de søde damer. For hvis du sidder med dine venner, kan det hurtigt blive pinligt, hvis den forkerte dame popper op på skærmen.  

ANNONCE

Men at app'en nu kan fåes på platforme, som ældre mennesker normalt ikke er i nærheden af at kunne finde ud af at bruge, så bliver det måske muligt at finde ældre mennesker inde i Tinder-universet. 

Del

Seneste nyt