Magasinet M!

Så mange dates skal der til, før hun vil være din kæreste

En bruger har spurgt, hvor mange gange pigerne skal date en fyr, før de er sikre på, at det kan føre til noget. Det er der kommet en række blandede svar ud af.

Så mange dates skal der til, før hun vil være din kæreste

Hvor mange dates skal I normalt bruge på at "blive sikre" på en fyr? Ved I allerede efter første date, om det kan blive til noget, eller skal I bruge flere dates?

- Jonas, 27

Det var et godt spørgsmål, Jonas. For det kan være så svært at finde ud af de piger. Men en hovedregel er i hvert fald - at dømme ud fra pigernes svar - at der helst skal være en form for kemi på første date. Ellers er det nok ikke sikkert, at de siger ja, når du spørger, om I skal ses igen. Andre svarer dog også, at de helst skal bruge en fire-fem dates, før de virkelig ved, om det kan blive til noget. Derfor er vores råd da også, at du ikke skal sætte næsen for højt op, selvom pigen siger ja til date nummer to.

Her kan du læse, hvad alle pigerne har svaret.

Og husk, at du inde på hvadsynes.mmm.dk som altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få svar på. Uanset om det vedrører, sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar på netop din undren. Så tøv endelig ikke med at spørge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt