Magasinet M!

Sådan gør du hende jaloux

Er vejen til hendes opmærksomhed at gøre hende jaloux? Og hvordan gør man det så bedst muligt uden at støde hende? Pigerne har svaret her.

Sådan gør du hende jaloux

(Vigtigt, og sjovt spørgsmål. Men det faktisk meget seriøst) Hey girls. Hvad skal der til, sådan så i bliver riiigtigt jaloux? Tror mange drenge godt kunne bruge det til tider. Desuden, jeg har noget specielt med en pige, som jeg vil gøre jaloux uden at være en totalt ass, jeg har mine grunde. Kom med bud, så vil jeg overveje dem!

- Knejt, 18 år

Piger er de mest komplicerede væsener på jorden. Det er vi mange, der godt kan blive enige om. Man kan på mange måder sige, de minder om schæferhunde: Jo hurtigere du spæner fra dem, jo mere jagter de dig, og hvis du løber efter dem, stikker de af.

Det er vi nok nogle stykker, der har oplevet, og én af dem er Knejt på 18 år. Derfor har han spurgt pigerne til råds om, hvordan man bedst muligt kan få en pige til at synge: "Jeg' da lig'glad - jeg' da lig'glad," mens hun skuler efter dig. Du kan høre, hvordan det skal gøres her, og desuden finde ud af, om jalousi overhovedet er vejen frem: Læs alle svarene her.

Husk at du selv kan stille alle de spørgsmål, du vil, til pigerne lige her: hvadsynes.mmm.dk 

ANNONCE
Del

Seneste nyt