Magasinet M!

Sådan kan du se, at hun er vild med dig

Se efter disse tegn, hvis du vil spotte, om pigerne har et godt øje til dig. De er ikke så åbenlyse, som du tror

Sådan kan du se, at hun er vild med dig

Hej piger. Hvordan kan man se, om I er interesserede i én? Hvordan agerer I, når I er interesseret i en fyr fra studiet eller lignende? Er der nogle særlig tegn, man skal være opmærksom på?

- Victor, 24

Piger er nogle skøre og dejlige væsner (formentlig fra rummet), som kan være umulige at gennemskue. Du kan gå at tænke, at en pige er fuldstændigt skudt i dig, og så viser det sig, at hun altid har afskyet dig.

Eller omvendt: Du kan gå og savle over den samme pige i flere år, og så viser det sig gudhjælpemig (efter hun har fået en kæreste selvfølgelig), at hun også altid har gået og været vild med dig. Crap! 

Derfor er det med at spotte tegnene, så du ikke mister chancen. Først og fremmest bør du læse disse: 10 tegn på, at hun vil have dig

Men Victor har også spurgt pigerne for jer, og de har svaret på, hvordan de reagerer, når de er "in to you", og de er ikke altid helt direkte: Sådan kan du se, at hun er vild med dig

Husk, at du selv kan fyre et spørgsmål afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt