Magasinet M!

Sådan laver du dine egne chili cheese tops

Har du nogensinde tænkt på, at det kunne være fedt at lave dine egne chili cheese tops. Så har vi Womans kvindelige blogger sørget for, at den drøm nu kan blive til virkelighed. Mmmmhhhh... oooooost!

Indrøm det nu! Du har været der. Bestilt 10 poser af de sprøde oste- og jalapeñoskugler på McDonalds på vej hjem fra byen lørdag nat. Men selvom 100 kroner er billigt for 30 chili cheese tops, kan du faktisk gøre det meget billigere, hvis du selv går i gang med at kokkerere. Derfor har Womans kvindelige blogger, Regitze, strikket denne simple opskrift sammen til dig.

DET SKAL DU BRUGE (CA. 12 KUGLER)

125g mozarella, revet - eller anden ost som f.eks cheddar

2 spsk syltet jalapenos, fint hakket

2 spsk finthakket løg

2 æg

En lille sjat mælk eller fløde

2 dl granulleret gule ærter blendet til mel i en food processor*

salt, peber

1/2 l olie til friture

SÅDAN GØR DU 

På en pande steger du løg klare i en smule olie. Når de er næsten færdige kommer du jalapenos ved og en lille sjat mælk eller fløde. Kom dette, mens det er varmt, ned til den revne ost og saml ostemassen, hvorefter den trilles til kugler. Kom det i køleskabet 10 minutter så det lige "sætter sig". Imens kan du lave dit mel ved at blende de gule ærter. Bland lidt salt og peber i melet. Slå æggene ud og pisk sammen. Tril kuglerne først i æg, så mel, så æg og mel igen. Gentag til alle er dækket. Varm olien op og lav en lille "syde test" med et lille stykke grønt eller lidt ærtemel - hvis det syder er olien varm nok. Kom maks 3 ostekugler i af gangen og gentag til alle er gyldne og sprøde.

 

ANNONCE
Sådan laver du dine egne chili cheese tops
Del

Seneste nyt

Annonce