Magasinet M!

Sådan scorer du en ældre kvinde

Bare indrøm det. Du har altid drømt om at duske en kvinde, der er ældre end dig selv. En moden, voksen kvinde, der kan lære dig nogle tricks, og som ved, hvad hun vil have.

Artiklen blev bragt i M! magasinet nr. 174, men vi synes, den er et gensyn værd.

1: Hun scorer dig - ikke omvendtDer, hvor de fleste går galt i byen med ældre kvinder, er, når I tror, det er jer, der skal score hende. Det er det ikke. Du stiller dig til rådighed, og hun siger ja eller nej, hvis hun synes, du virker som en, der er værd at tage med hjem.
2: Drop de kiksede scorereplikkerHvis en kvinde er 10 år ældre end dig, er der en god chance for, at hun har hørt alle de cheesy scorereplikker, der findes - og lidt til. Og er der noget, kvinder over 35 år ikke gider, så er det mere pis. Især ikke fra mænd. 

Så ikke noget med: "Du ser træt ud... Skal jeg holde dine bryster?" (den holder i øvrigt aldrig - og hvis den gør, er det helt sikkert ikke en kvinde, du har lyst til at gå hjem med) eller "Hvor har du været hele mit liv?" 

Hvad der derimod virker, er ægte, oprigtige rosende ord. Sig, hun har smukke øjne, en flot røv eller pæne ben. Og lad være med at lyve. Kvinder over 35 år ved godt, om mænd synes, de har flotte ben eller ej.

3: Tip hende yngre, end hun erVi ved det, du ved det, hele baren ved det. Vi ligner ikke nogen på 25 år, men øj, hvor bliver vi glade, når I tipper os til at være yngre, end vi er. Du skal selvfølgelig ikke gå hen til hende og ud af den blå luft sige: "Du er 24, ikke?", for den opdager hun selvfølgelig. Men få det arbejdet ind i samtalen på en naturlig måde. Måske knalder hun dig bare på grund af det.
ANNONCE
Sådan scorer du en ældre kvinde
4: Kend dine forcerNår du går efter en kvinde over 35 år, er der noget, du skal vide. Du skal vide hvorfor, hun vil overveje at have sex med dig. Det vil hun, fordi du er ung, og fordi hun forventer, at du har en vis udholdenhed, hun kan drage fordel af, samt en vis uskyldighed, som hun kan lokke i fordærv med sine trick. Det er et spil, du skal spille med på, hvis du vil have en chance. 

Så selvom du i realiteten kan have knaldet fire gange så mange som hun, og du kan lære hende lige så mange trick, som hun kan lære dig, så oprethold illusionen om, at du er Mr. Duracell på et lagen, og at du er villig til at være hendes lydige elev.

5: Hun kan gennemskue digDet kan godt være, piger på din egen alder tror på dig, når du siger, at du gerne vil lære dem at kende ordentligt, inden I har sex. Men en kvinde over 35 år giver sig ikke til at flirte med en 15 år yngre mand på en bar for at gå på tre dates med ham, inden hun tager sit tøj af. Så hvis du først har hendes interesse, og I er begyndt at flirte, er der ikke nogen grund til at lægge skjul på, hvad du kunne tænke dig at gøre ved hende, når I kommer hjem.
6: Vær dig selvEn af de dårlige ting ved at runde 35 år, er, at man får rynker. En af de gode ting er, at man får livserfaring. Og med livserfaring kommer evnen til at gennemskue andre mennesker - især mænd. I særdeleshed mænd, der gerne vil score én. Så lad være med at lade som om, du har styr på det hele, hvis hun gør dig rystende nervøs. Sig, at du bliver nervøs - hun vil bare tænke, at du er sød, og hun vil nyde den magt, hun har over dig. Hun ved godt, at du ikke kommer til at være for nervøs, når det virkelig gælder.
ANNONCE
Sådan scorer du en ældre kvinde
7: Gør dig umageEr der noget, voksne kvinder er trætte af, så er det mænd, der sjusker i sengen. Vi vil simpelthen hellere gå i cølibat i et år end have sex med en, som ikke gider gøre sig den ulejlighed at tilfredsstille os. Det hele starter med det første kys. Hvis hun ombestemmer sig og går alene hjem, er det sikkert, fordi du har sjusket med kysset. Mærk efter, hvad hun kan lide, og følg hendes tempo og præferencer.8: Vær ærlig over for hendeVi ved godt, at du ikke starter en samtale med os for at diskutere den nye finanslov eller for at høre om vores seneste skiferie. Du taler med os, fordi du gerne vil knalde. Og det er helt fint. Virkelig. Vi taler med dig af samme grund.9: Lad være med at drikke dig for fuldDet kan godt være, du selv synes, du bliver kongen af alt, når du har drukket, men en kvinde på 35 år vil kun se dig for dét, du er: En ung knægt, der er nødt til at drikke sig mod til. En lavdæmpet buzz, der tager toppen af de værste hæmninger er helt ok - det har vi også selv brug for - men en standervissen stodder, der rager rundt? Nej tak. 

Samme taktik kan med fordel benyttes over for kvinder under 35. Drik dig i hegnet, når du er sammen med med gutterne, og hold igen, når du er sammen med damernel.

ANNONCE
Sådan scorer du en ældre kvinde
10: Vær sjovEn af de overvejende grunde til, at kvinder over 35 år gerne vil være sammen med en yngre mand, er, at I er sjove. Eller... det tror vi i hvert fald, at I er. Det er lidt som at skulle vælge mellem at tage i Tivoli eller til et foredrag om pension. Det sidste er vigtigt for fremtiden, og vi skal nok nå dertil en dag, men i mellemtiden vil vi bare gerne have en tur i karrussellen. Hvis du forstår sådan en lille én.
11: Lad være med at blive forelsketSelvfølgelig kan det ske, og bliver I begge ramt af Amors pile, er det selvfølgelig bare at give den gas og blive kærester. Men du skal vide, at der er altovervejende sandsynlighed for, at hun ser dig som en pausefisk - noget, hun skal prøve af - og ikke som kærestepotentiale. 

Den går selvfølgelig begge veje, så hvis det bliver til mere end en engangsforestilling, og du kan mærke, hun er ved at forelske sig i dig, så vær ærlig, hvis du ikke har de samme følelser for hende. Det er god stil. Og det gælder i øvrigt altid, uanset hvor gammel, hun er.

12: Få hende til at føle sig ungUanset hvor cool, hun er med sin alder, er det aldrig rart at føle sig gammel. Hun synes, det er sødt, når du kommer til at afsløre din unge alder, men lad være med at reagere med forfærdelse eller latterbrøl, når du får at vide, at hun var på Roskilde Festival første gang i 1993, hvor du lige var begyndt i børnehave.
ANNONCE
Sådan scorer du en ældre kvinde
Hvor skal du score hende?

Du har spottet en lækker, moden dame. Men inden du laver dit move, så tjek lige, om du befinder dig på et af disse steder.

Gode steder at score en cougar:

1. På bar eller værtshus

Kvinder over 35 år er som regel blevet færdige med at gå på diskotek. Et sted uden alt for høj musik og med siddepladser omkring baren er et godt udgangspunkt.

2. Til koncerter

I har musikken til fælles, og I kan snakke om, hvordan koncerten var. Dét, at I har mødt hinanden til en koncert, får hende også automatisk til at føle sig yngre, end hun er. Det er et rigtig godt udgangspunkt.

3. På nettet

CougarCentral.dk eller Scor.dk er de oplagte bud. Her bliver der ikke pakket noget ind - men hvorfor også gøre det?

Dårlige steder at score en cougar:

1. I den børnehave, hvor hendes børn går

Det kan godt være, du er hendes yndlings-pædagogmedhjælper, og at hun altid sender dig søde smil, når hun henter sine børn, men her er hun først og fremmest mor. Desuden ved hun, du har set hende vrissen og med morgenhår. Glem det!

2. På jeres arbejde

Uanset hvor mange fantasier, du har om at knalde chefen på hendes skrivebord, er det no-go. Fuldstændig. Med mindre hun selvfølgelig er så lækker og fræk, at du ikke kan lade være og er klar på at ofre dit job på det.

3. I supermarkedet

Generelt bare et virkelig sløjt sted at score damer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt